GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΣΠΑΣΕ ΘΥΕΛΛΑ για τη σύλληψη του 88χρονου που αμύνθηκε...

Stefanos Kavallierakis   Δεν είμαι δικηγόρος και Δεν ξέρω το νόμο περί αυτοάμυνας αλλά το θέαμα ενός 88χρονου που περπατά με δυσκολία κα...

Stefanos Kavallierakis 
Δεν είμαι δικηγόρος και Δεν ξέρω το νόμο περί αυτοάμυνας αλλά το θέαμα ενός 88χρονου που περπατά με δυσκολία και που όντως υπήρξε διάρρηξη στο σπίτι του να οδηγείται με χειροπέδες στον εισαγγελέα δεν μου φαίνεται σοβαρό. Αξίζουν και μπράβο στον αστυνομικό που τον βοηθά να περπατήσει γιατί ο άνθρωπος με δεμένα χέρια εμφανώς δυσκολεύεται. Συγγνώμη επίσης προς τους ιδιαίτερα φιλοσοφίζοντες αλλά στη θέση του βλέπω τον πατέρα και τη μάνα μου, οι οποίοι πλέον κοιμούνται διπλοαμπαρωμένοι και το πρωί ρωτάνε στη περιοχή που μένουν το πρόγραμμα διαρρήξεων της προηγούμενης.

Greta Christofilopoulou
Διαβάζω οτι ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του 88χρονου που πυροβόλησε κατά των δύο κακοποιών που μπήκαν στο σπίτι του στην Γλυφάδα για να τον ληστέψουν.
Προφανώς, ο άτυχος ηλικιωμένος θα έπρεπε να αφεθεί στα χέρια των δυο καθαρμάτων που προφανώς θα τον βασάνιζαν και ισως τον δολοφονούσαν για να τον ληστέψουν.
Ετσι, για να προσθέτει στη λίστα των θυμάτων που περιλαμβάνει δεκάδες ατυχούς συνανθρώπους μας.
Συγνωμη που διαφωνώ με τον κυρ Εισαγγελέα αλλά καλά τους έκανε! Να αγιάσει το χέρι του και να βγει γρήγορα απο τη φυλακή.
Φτάνει ποια με τα πολιτικώς ορθά και την κοινωνική υποκρισία.
Ενα σύστημα που οι βαρυποινίτες κόβουν βόλτες ανάμεσα μας με άδειες αναψυχής, το φτύνω κατά πρόσωπο.

Μιχάλης Χριστοδουλίδης
Με αφορμή την περιπέτεια του 88χρονου που πυροβόλησε τους ληστές μέσα στο σπίτι του και την δίωξη σε βαθμό κακουργήματος,παρακαλώ,που ασκήθηκε εναντίον του επιτρέψτε μου κάποιες συμβουλές για αυτές τις περιπτώσεις,γιατί είναι βέβαιο ότι θα καταλήξετε διπλά θύμα :"…αν δείτε κάποιον στο σπίτι σας που έχει εισβάλλει με σκοπό την κλοπή ή ληστεία: Καλύτερα να τον ρωτήσετε τί προτιμά,ποτό η καφέ… να είστε ευγενικός και ήρεμος…κάθε υπέρβαση στην προσπάθειά σας να τον εκδιώξετε είναι παράνομη και θα υποστείτε τις συνέπειες του νόμου,θα αναζητηθούν ευθύνες.Αν έχετε όπλο,έστω και πρόχειρο όπως μαχαίρι της κουζίνας πχ,μη το χρησιμοποιήσετε,πριν ο ληστής σας πυροβολήσει ή μαχαιρώσει πρώτος.Κινδυνεύετε να παραπεμφθείτε για κακούργημα!-Δώστε του την ευκαιρία να σας σφάξει αυτός πρώτος-Εσείς θα δικαιωθείτε από τον Άγιο Πέτρο..Αλλιώς θα καταδικαστείτε απο τον Άρειο Πάγο….Αν τώρα είστε άτυχος και ο ληστής τυγχάνει αλλοδαπός μη ξανοιχτείτε και φανείτε αγενής,κάνοντας αναφορά στην καταγωγή του,στο χρώμα του,κλπ… εκτός και είστε φασίστας ή χρυσαυγίτης και δεν σας ενοχλεί η κατακραυγή….Ο πολιτισμός επιβάλλει συνεργασία και καταννόηση,γι αυτό καλύτερα δώστε και ένα χεράκι να τον βοηθήσετε τα μεταφέρει τα απαλλοτριωθέντα αντικείμενά σας.Να δώσουμε καλή εικόνα της χώρας μας και να μη την αμαυρώνουμε με υστερίες και ρατσιστικές κατάρες…!-Τα ίδια περίπου ισχύουν και για την ευρύτερη,την θεσμοθετημένη ληστεία και αρπαγή…! "(απο τον φιλο Κωνσταντινο.Μαρκου)

Niki Gewrgiou
Εβαλαν μέσα τον παππού που αμύνθηκε για την ζωή του,τραυματίζοντας τους κλέφτες που μπήκαν στο σπίτι του και οι κλέφτες θα είναι σε λίγο έξω και θα έχουν και δικαίωμα να κάνουν μήνυση στον παππού........τελικά το νομικό μας σύστημα είναι σαν τα φίδια.. δαγκώνει τους ξυπόλυτους.Οι παπουτσωμένοι πέφτουν στα μαλακά……

Dennis Hoidas
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΜΕ ΤΟΝ 88ΧΡΟΝΟ;
(Τον πανε για κακουργημα επειδη αμυνθηκε στους εισβολεις)
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ (ΣΑΣ) ΑΥΓΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ;

Thanos Tzimeros‎ 
Αν η "Δημιουργία, ξανά!" ήταν κυβέρνηση, ο νόμος για τη νόμιμη άμυνα θα προέβλεπε ότι σε περίπτωση που το οικογενειακό σου άσυλο παραβιαστεί βίαια από εισβολέα, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ έχεις δικαίωμα να αμυνθείς με κάθε τρόπο και δεν διώκεσαι γι' αυτό ακόμα κι αν η άμυνά σου έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο του εισβολέα.
Δεν είναι ανάγκη δηλαδή να περιμένεις πρώτα να εξακριβώσεις πόσο μοβόροι είναι οι εισβολείς, αν είναι ληστές ή ρουβίκωνες. Τους ξαπλώνεις κάτω χωρίς πολλά πολλά και αν επιζήσουν σού πληρώνουν τη ζημιά που έκαναν μπαίνοντας. Και το καθαριστήριο για το χαλί αν λέκιασε από αίμα.
Άντε γιατί έχουμε τρελλαθεί εντελώς στη χώρα των ηλίθιων νομοθετών και της ηλίθιας δικαιοσύνης.

George Athanasios Tsoukaladakis
Σύμφωνα με κάποιους ευαίσθητους στο fb είναι λογικό να μπαίνει ο κάθε εγκληματίας - κακοποιός στο σπίτι μας για να μας κλέψει - βαρέσει - βιάσει - σκοτώσει γιατί έχει ανάγκες.
Όμως εμείς δεν πρέπει να αντιδράμε, ούτε τυχόν να αμυνόμαστε αν δεν έχουμε εξακριβώσει πως θέλουν να μας σφάξουν σαν κουνέλια ή να μας δείρουν μέχρι θανάτου.
Αναρωτιέμαι γιατί να μην τους κερνάμε καφεδάκι, κανένα φαγητάκι, κάτι τέλος πάντων, τόσο δύσκολη δουλειά κάνουν και ποιος ξέρει τι τους οδήγησε σε αυτό τον τρόπο ζωής.
Πάτε καλά ρε;

2 σχόλια

  1. Μια απορία έχω εάν μέσα κοιμόταν το εγγόνι του παππού [κορίτσι] και το βίαζαν να τους δίναμε και βραβείο. το κακό δεν αργεί να έρθει αρκεί να μην ήταν το παιδί κάποιου μεγαλοκαρχαρια μόνο τότε μπορούσαν να τραβήξουν τις άκρες [κάμερες κανάλια ραδιόφωνο κ.τ.λ.] όσο για τον απλό κοσμάκη να τους αφήσουμε να μπαίνουν στα σπίτια μας και εμείς μάταια να
    προσπαθούμε να προστατεψουμε την οικογένεια μας,μήπως πρέπει κάτι να αλάξει με τους νόμους όταν μπαίνουν μέσα στην περιουσία και στο οικογενειακό σου περιβάλλον και το παραβιάζουν αυτό παναγιωτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να Εύχεται ο 88 χρόνος μην Του Προσάψουν τον 187Α περί Τρομοκρατίας!!!

    Τέτοιες Νομικές Καταστάσεις ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΣΚΥΛΑ του 67 κάνανε!

    Μιλάμε για καθαρά ΦΑΣΙΣΜΟ (ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!) ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ της ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ New Age με Αριστερή Φρασεολογία!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΓΓΑΛΙΑΖΟΥΝ ΌΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΚΕΔΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΣΥΡΙΖΑ ΕΩΣ ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ = ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση