GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γονείς καταγγέλλουν: Δάσκαλος χαστούκισε 9χρονο μαθητή

Γονείς μαθητών δύο δημοτικών σχολείων της Σητείας μαζεύουν υπογραφές για να απομακρύνουν ένα δάσκαλο ο οποίος φέρεται ότι χαστούκισε μαθη...

Γονείς μαθητών δύο δημοτικών σχολείων της Σητείας μαζεύουν υπογραφές για να απομακρύνουν ένα δάσκαλο ο οποίος φέρεται ότι χαστούκισε μαθητή επειδή εξέφρασε μία απορία.
Οι γονείς είναι εξοργισμένοι και υποστηρίζουν ότι η συμπεριφορά του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού είναι ανάρμοστη και άκρως ακατάλληλη για τα παιδιά αυτής της ηλικίας, όμως ποτέ δεν περίμεναν ότι θα έφτανε στο σημείο να χειροδικήσει.
Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, ο εκπαιδευτικός φέρεται ότι χαστούκισε τον 9χρονο μαθητή επειδή του εξέφρασε μία απορία την ώρα γραπτής εξέτασης. Τη σχετική καταγγελία έκαναν οι γονείς του αγοριού και ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες για τη διερεύνηση του περιστατικού από το σχολείο και τη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου.
Για τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό φέρεται ότι υπάρχουν καταγγελίες οι οποίες αναφέρουν ότι ο λόγος του είναι ακραίος και ξενοφοβικός. Ανάλογα περιστατικά με τον συγκεκριμένο δάσκαλο έχουν παρατηρηθεί και στα δύο σχολεία όπου δίδασκε.
Ο δάσκαλος θα κληθεί σε απολογία και αναμένεται να απομακρυνθεί από τα σχολεία της Σητείας.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση