GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aνοίγει έρευνα για ανθρωποκτονία του Αστόρι

Ο εισαγγελέας του Ούντινε ανακοίνωσε ότι ανοίγει έρευνα που αφορά και ανθρωποκτονία για τον θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι. Σύμφωνα με όσα μ...

Ο εισαγγελέας του Ούντινε ανακοίνωσε ότι ανοίγει έρευνα που αφορά και ανθρωποκτονία για τον θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, μπορεί να πρόκειται για τυπική διαδικασία. ωστόσο πρέπει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα για τον απρόσμενο χαμό του αρχηγού της Φιορεντίνα.
Εξάλλου από το πρωί της Δευτέρας είναι σε εξέλιξη η αυτοψία στο πτώμα του Αστόρι, που αναμένεται να ξεκαθαρίσει πολλά σχετικά με τα αίτια του θανάτου του, τα ξημερώματα της Κυριακής στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Ουντινέζε.
Πάντως η πρώτη εκτίμηση για τον θάνατο του 31χρονου Ιταλού αμυντικού είναι ότι οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.
Ο επικεφαλής στην Γενική Εισαγγελία του Ούντινε, Αντόνιο ντε Νικολό σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση ανέφερε: «Έχουμε ανοίξει την απαραίτητη διαδικασία ώστε να ερευνηθεί το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας, η οποία μέχρι τώρα αποδίδεται σε άγνωστο. Θα γίνει και η αυτοψία και θα μπορέσουμε να έχουμε περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή μας».
«Είναι μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί ώστε να διαπιστωθεί αν ο θάνατος οφείλεται σε τραγικές συγκυρίες ή αν προέκυψε μετά από παρέμβαση άγνωστου ατόμου» συμπλήρωσε.
Η σωρός του άτυχου ποδοσφαιριστή αναμένεται να παραδοθεί στην οικογένειά του το απόγευμα της Τρίτης ή το αργότερα το πρωί της Τετάρτης.
Στον εισαγγελέα θα παραδοθούν, επίσης, και τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από μαρτυρίες συμπαικτών και άλλων στελεχών της Φιορεντίνα, αλλά και εργαζόμενων στο ξενοδοχείο.
Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ιταλία, στο δωμάτιο που έμενε ο Αστόρι δεν υπήρχαν σημάδια ότι κάποιος μπορεί να είχε εισβάλει, ενώ ο παίκτης βρέθηκε ξαπλωμένος στο κρεβάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση