GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημήτρης Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, μπορεί να νομίζουν ότι είναι- BINTEO

«Εμένα με βλέπετε για αριστερό, πώς με βλέπετε πρωί-πρωί Πέμπτης», ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Καμμένου αναφορικά με το ότι οι δύο κυβερ...

«Εμένα με βλέπετε για αριστερό, πώς με βλέπετε πρωί-πρωί Πέμπτης», ήταν η αντίδραση του Δημήτρη Καμμένου αναφορικά με το ότι οι δύο κυβερνητικοί εταίροι πρέπει να βρουν "κοινή γλώσσα".
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε πως: «είναι δυνατόν να πω μπράβο σε αυτόν που λέει να βγάλω την Αγία Τριάδα από το Σύνταγμα; Και ότι είμαι σκοταδιστής;».
Στην επισήμανση ότι η κυβέρνηση είναι αριστερή, ο αντιπρόεδρος της Βουλής σχολίασε: «Δεν είναι αριστερή κυβέρνηση, κάνετε μεγάλο λάθος. Μπορεί να νομίζουν, ξέρετε το “perception becames reality” λένε στο χωριό μου, η σκέψη που έχεις στο υποσυνείδητο κάποιες φορές γίνεται πραγματικότητα, ζεις σε μία αντίληψη λάθος».
Παράλληλα εξαπέλυσε βολές κατά των «53» του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά «από κει πηγάζει και η ανασφάλεια και το stress των “53” plus, minus. (…) από εκεί πηγάζει το stress ότι με μία δυτικά φιλελεύθερη δημοκρατική πολιτική, δεν μπορούν κάποιοι, οι οποίοι έχουν πιει νερό από το πηγάδι της Αριστεράς, να το χωνέψουν αυτό το νερό. Όμως τώρα μιλάμε για εθνικά θέματα. Να πάμε στα εθνικά; Το Μακεδονικό δεν θα περάσει ποτέ. Το έχω πει πρώτος».
Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Κώστα Κατσίκη ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.
Από την άλλη πλευρά, στο ερώτημα τι εννοούσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, ότι «θα εμποδίσουμε με οποιοδήποτε τρόπο να περάσει το όνομα “Μακεδονία”», ο Δημήτρης Καμμένος είπε: «Δεν θα τη δώσω εγώ την απάντηση, αφού ρωτήσατε τον πρόεδρο. Αλλά εγώ μπορώ να ευθυμήσω και λίγο, επειδή είναι και πρωί. Μπορούμε να πάρουμε εμείς το υπουργείο Εξωτερικών. Να ευθυμήσουμε, ανοίγω τη συζήτηση για να χαμογελάσουμε».
Αίσθηση προκάλεσε και η εκτίμηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «εγώ βλέπω έναν ορίζοντα νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο του 2019». Μάλιστα υποστήριξε ότι η βασική εντολή διακυβέρνησης που δόθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ λήγει τον Ιανουάριο του ’19 και όχι το Σεπτέμβριο του ‘19.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Πηγή βίντεο: ANT1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση