GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηχηρό μήνυμα Τζανακόπουλου στην Άγκυρα: Ξεκαθαρίστε για ποιό λόγο κρατούνται οι Έλληνες στρατιωτικοί - BINTEO

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια του briefing αναφέρθηκε στο ζήτημα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία. «Σε...

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά τη διάρκεια του briefing αναφέρθηκε στο ζήτημα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία.
«Σε ότι αφορά το ζήτημα των Ελλήνων αξιωματικών από τη δική μας πλευρά απαιτούμε να πάρουμε καθαρές εξηγήσεις σχετικά με τους λόγους που ένα μήνα μετά τη σύλληψή τους δεν γνωρίζουμε τις κατηγορίες με τις οποίες βαρύνονται. Πρόκειται για μια στάση κωλυσιεργίας που δίνει την εντύπωση ότι η Τουρκία προσπαθεί να αξιοποιήσει το ζήτημα για να ασκήσει πολιτικές και διπλωματικές πιέσεις, πράγμα το οποίο η ελληνική πλευρά δεν το θεωρεί θεμιτό» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ακόμη ο κ. Τζανακόπουλος πρόσθεσε ότι «αναμένουμε την επίσημη ενημέρωση και των δύο Ελλήνων αξιωματικών και της Ελληνικής κυβέρνησης για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι δύο κρατούμενοι και ευελπιστούμε ότι όσο το δυνατόν συντομότερα θα έχει επιλυθεί το εν λόγω ζήτημα».
«Σε ότι αφορά το όριο που έχει τεθεί μέχρι το Πάσχα δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση αλλά δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι μπορούμε να το εγγυηθούμε» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ1

Πηγή βίντεο: ΕΡΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση