GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουρουμπλής: Το πρόσωπό μου είναι κρυστάλλινο - Αν δεν πείτε συγγνώμη είστε συκοφάντες - BINTEO

Για μία πρόταση η οποία θα αποτελεί μνημείο πολιτικού αντιπερισπασμού έκανε λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη...

Για μία πρόταση η οποία θα αποτελεί μνημείο πολιτικού αντιπερισπασμού έκανε λόγο ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για .
Ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος σύμφωνα με την πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής πρέπει να διερευνηθεί, ως πρώην υπουργός Υγείας, για ενδεχόμενη τέλεση του αδικήματος της απιστίας σχετικά με την τιμολόγηση φαρμάκων και την αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης, διερωτήθηκε από το βήμα της Βουλής: «Αν έχει δόση αλήθειας η κατηγορία ότι το έγκλημα που μου καταλογίζετε έγινε το 2015. Εσείς που ήσασταν το 2016, που ήσασταν το 2017, το 2018; Έπρεπε να έρθει μια ανώνυμη καταγγελία για να πάρετε την πρωτοβουλία ώστε να παραπέμψετε τρεις αντιπάλους σας, επειδή παραπέμφθηκαν οι δικοί σας;».
«Μία ασυνάρτητη μαρτυρία δεν είναι ίδια με τους προστατευόμενους μάρτυρες», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος μίλησε για η «μανία της Ν.Δ. και του φιλικού της Τύπου» απέναντι του γιατί, όπως είπε, ξέρουν τη δική του σχέση «με την ευρύτερη κοινωνία στον χώρο της κεντροαριστεράς».
«Είμαι υπερήφανος που κατά της υπουργείας μου καταφέραμε να κρατήσουμε τα χρεοκοπημένα νοσοκομεία που μας αφήσατε. Είμαι υπερήφανος που δεν άφησα την πατρίδα χωρίς φάρμακα την περίοδο των Capital Controls», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.
«Το πρόσωπό μου είναι κρυστάλλινο , όταν λέω κρυστάλλινο κρυστάλλινο. Σας προκαλώ για οτιδήποτε. Σέβομαι κάθε συνάδελφο αλλά μέχρι ενός σημείου οι καταγγελίες και ο τρόπος με τον οποίο επιχειρείτε να σπιλώσετε ανθρώπους», επεσήμανε ο υπουργός Ναυτιλίας και πρώην υπουργός Υγείας.
«Μέχρι τώρα δεν έχετε το κουράγιο να πείτε συγγνώμη. Αν δεν πείτε συγγνώμη δυστυχώς είστε συκοφάντες», πρόσθεσε.

1 σχόλιο

  1. Πρόσεχε κ. Κουρουμπλή, το "κρυστάλλινο" πρόσωπό σου να μην σπάσει. Τα κρύσταλλα ως γνωστόν είναι...εύθραυστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση