GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεννηματά: Ο κ. Τόσκας έπρεπε προ πολλού να είχε παραιτηθεί ή αποπεμφθεί

"Για μια ακόμη φορά τα φαινόμενα βίας έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Άτομα και συλλογικότητες που αυτοαποκαλούνται «αλληλέγγυο...

"Για μια ακόμη φορά τα φαινόμενα βίας έχουν πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Άτομα και συλλογικότητες που αυτοαποκαλούνται «αλληλέγγυοι» επιδίδονται συστηματικά σε καταστροφές περιουσιών, απειλούν και επιχειρούν να εκβιάσουν την πολιτεία" δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.
"Τα θύματα είναι γνωστά και πάντα τα ίδια: Οι απλοί απροστάτευτοι πολίτες, ο κόπος και το βιος τους που καταστρέφεται. Η κυβέρνηση και πάλι εμφανίζεται αδύναμη και ανεκτική, δεν μπορεί και δεν θέλει να αντιμετωπίσει την ασύδοτη δράση «δικών της παιδιών». Είναι πρωτοφανής για ευνομούμενο κράτος δικαίου αυτή η ανοχή και η προκλητική αδιαφορία στην βία και την ανομία" είπε η κ. Γεννηματά και σημείωσε:
"Η ευθύνη βαρύνει εξ ολοκλήρου την κυβέρνηση. Ο κ. Τόσκας έπρεπε προ πολλού να είχε παραιτηθεί ή αποπεμφθεί. Ο κ. Τσίπρας τον στηρίζει και σε ρόλο παρατηρητή αδιαφορεί και περιφρονεί τα βασικά συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών της χώρας".
"Καταδικάζουμε για μια ακόμη φορά τη βία και την ανομία. Στεκόμαστε στο πλευρό των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας. Καλούμε επιτέλους τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να ανταποκριθούν στο στοιχειώδες καθήκον για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και την κοινωνική ειρήνη" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση