GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο δράστης της ομηρίας στη Γαλλία ζητά να απελευθερώσουν τον μακελάρη του Μπατακλάν

Ο δράστης της ομηρίας σε σούπερ μάρκετ στη νότια Γαλλία ζήτησε την απελευθέρωση του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, του μακελάρη των επιθέσεων στο Παρί...

Ο δράστης της ομηρίας σε σούπερ μάρκετ στη νότια Γαλλία ζήτησε την απελευθέρωση του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, του μακελάρη των επιθέσεων στο Παρίσι, τον Νοέμβριο του 2015.
Ο Αμπντεσλάμ είναι ο κύριος επιζών ύποπτος για τις επιθέσεις στο Παρίσι από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους 130 άνθρωποι.
Εκπρόσωπος του γαλλικού υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τον αριθμό των θυμάτων στο περιστατικό με την κατάσταση ομηρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη σε σούπερ μάρκετ στη νότια Γαλλία.
"Ο δράστης της ομηρίας εξακολουθεί να βρίσκεται στο σούπερ μάρκετ", δήλωσε ο Φρεντερίκ ντε Λανουβέλ στον τηλεοπτικό σταθμό BFM προσθέτοντας ότι η κατάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη.
"Βλέπω ότι υπάρχουν πληροφορίες για δύο νεκρούς. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω προς το παρόν αυτό τον αριθμό", ανέφερε ο εκπρόσωπος.
Εξάλλου, σύμφωνα με πηγή που πρόσκειται στην έρευνα την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, το αυτοκίνητο του άνδρα που τραυμάτισε έναν αστυνομικό βρέθηκε στον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων του Τρεμπ.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση