GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρικιαστική επίθεση σε αθλητή - Προσπάθησαν να του ακρωτηριάσουν τα πόδια με πριόνι

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το πρωί της Τρίτης, ένας αθλητής του τριάθλου από τη Νότια Αφρική. Ο λόγος για τον 26χρονος Μλέντζι Γκουάλα, ο ο...

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το πρωί της Τρίτης, ένας αθλητής του τριάθλου από τη Νότια Αφρική. Ο λόγος για τον 26χρονος Μλέντζι Γκουάλα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τρεις άνδρες, που προσπάθησαν να του ακρωτηριάσουν τα πόδια με πριόνι.
Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης στο Ντέρμπαν, κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Γκουάλα.
«Νόμιζε ότι πήγαιναν να τον ληστέψουν, οπότε σταμάτησε το ποδήλατο και τους έδωσε το τηλέφωνό του. Όμως, δεν ήθελαν ούτε αυτό, ούτε το ρολόι ή το ποδήλατο», υπογράμμισε στο BBC ο συναθλητής του, Σαντίλ Σέιντζ και πρόσθεσε:
«Τον έσυραν στην άκρη του δρόμου, σε κάτι θάμνους, πήραν το πριόνι και άρχισαν να κόβουν τα πόδια του. Συνέχισαν και όταν έφτασαν στο κόκαλο, το πριόνι »κόλλησε» (επειδή δεν ήταν τόσο κοφτερό) και ξεκίνησαν να κόβουν το άλλο πόδι».
Ο Γκουάλα στάθηκε τυχερός στην ατυχία του, καθώς κατάφερε να τους ξεφύγει και πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση δίχως να κινδυνεύει η ζωή του, όπως υποστήριξε ο Σέιντζ. Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 26χρονος αθλητής θα καταφέρει να περπατήσει ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση