GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΥΛΗ-ΕΝΤΑΣΗ! O Κασιδιάρης για βουλευτή Μουσταφά: Να φύγει ο Τούρκος πράκτορας

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας όπου οι υπουργοί Εξωτερικών της ...

Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας όπου οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Κύπρου, Νίκος Κοτζιάς και Νίκος Χρουστοδουλίδης, ενημερώνουν για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και την τουρκική προκλητικότητα στην κυπριακή ΑΟΖ.
Πρωταγωνιστής του "θερμού επεισοδίου" ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, φωνάζοντας απαιτούσε την αποχώρηση από την αίθουσα του μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά. "Να βγει έξω ο πράκτορας. Να αποχωρήσει ο Τούρκος" φέρεται να φώναζε ο βουλευτής ο οποίος επικαλέστηκε και δήλωση που είχε κάνει ο Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας για τους μουσουλμάνους βουλευτές.
"Αυτά εξυπηρετούν την Τουρκία και κανέναν άλλο" του είπε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.
"Αυτά λέει και ο Ερντογάν" του είπαν κάποιοι βουλευτές , που έσπευσαν να υπερασπιστούν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ζήτησαν μάλιστα από τον Ηλία Κασιδιάρη να ανακαλέσει.
Δεν είναι πράγματα αυτά να λέγονται μέσα στην Επιτροπή και να δέχεται τέτοια επίθεση ένας Έλληνας βουλευτής, ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.
Η συνεδρίαση διεκόπη για πέντε λεπτά, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να αποχωρεί από την Επιτροπή και να πηγαίνει στις κάμερες για δηλώσεις.

1 σχόλιο

  1. .... και έτσι βλέπουμε δια μέσου του Ναζοκασιδιάρη τον Ρόλο που παίζει και έπεζε ο ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ!

    ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ Führer της Χρυσής Αυγής (Χίτλερ Αντολφ τα Αρχικά της Χ.Α.) ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΑ (Βλ. Κύπρος 74/Αμερικάνικη Χούντα Του 67) στην Χώρα ΤΩΝ Ελλήνων!

    Εδώ βλέπουμε ο "Κασίδης" ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ αποκαλούντας Έλληνες Πολίτες ως Τούρκους!!!

    .... κέρδισες μια πρώτη θέση στο χαρέμι του Σουλτάνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση