GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βελτιώνεται η υγεία της κόρης του Σκριπάλ - Την δηλητηρίασαν μαζί με τον πατέρα της

Η κατάσταση της υγείας της Γιούλια Σκριπάλ, κόρης του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ, που δηλητηριάστηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα, βε...

Η κατάσταση της υγείας της Γιούλια Σκριπάλ, κόρης του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ, που δηλητηριάστηκαν νωρίτερα αυτό το μήνα, βελτιώνεται γρήγορα και δεν βρίσκεται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσε σήμερα το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύονται.
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω μια βελτίωση της κατάστασης της Γιούλια Σκριπάλ. Έχει ανταποκριθεί καλά στη θεραπεία, αλλά συνεχίζει να λαμβάνει ειδική κλινική περίθαλψη όλο το 24ωρο», δήλωσε με ανακοίνωσή της η Κριστίν Μπλανσάρντ, ιατρική διευθύντρια του νοσοκομείου της περιοχής του Σάλσμπερι.
Ο πατέρας της, Σεργκέι, παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι Σκριπάλ βρέθηκαν αναίσθητοι σε ένα παγκάκι στην νότια βρετανική πόλη Σάλσμπερι στις 4 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση