GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Στρατιωτικό συμβούλιο" υπό τον Καμμένο στο Πεντάγωνο

Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή είχε σήμερα στο Πεντάγωνο ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος. Όπως μετέδωσε...

Γεύμα εργασίας με τον αρχηγό του ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή είχε σήμερα στο Πεντάγωνο ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος.
Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στο γεύμα είχαν προσκληθεί και τρεις πρώην αρχηγοί ΓΕΣ και στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα τελευταία γεγονότα, ιδίως η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους στο δάσος των Καστανεών του Έβρου.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα militaire.gr, στο γεύμα εργασίας έδωσαν το "παρών" οι επίτιμοι αρχηγοί ΓΕΣ στρατηγοί ε.α. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, Κωνσταντίνος Γκίνης και Βασίλειος Τελλίδης, ενώ είχαν κληθεί και οι πρώην αρχηγοί Αθανάσιος Τσέλιος και Χρήστος Μανωλάς, που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση