GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα "μαζεύει" η Καρακώστα: Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν μπορώ να ζήσω από τα δικά μου έσοδα- ΒΙΝΤΕΟ

Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις της σχετικά με τις παροχές των βουλευτών που προκάλεσαν αντιδράσεις έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελί...

Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις της σχετικά με τις παροχές των βουλευτών που προκάλεσαν αντιδράσεις έδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Καρακώστα, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».
«Αν τα κανάλια βγάζουν διαφορετικά πράγματα από αυτά που είπε κάποιος, λυπάμαι γι αυτό. Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν μπορώ να ζήσω, διότι εγώ μπορώ να ζήσω μόνο με τον μισθό μου, μόνο από τα δικά μου έσοδα», δήλωσε η κυρία Καρακώστα.
«Εγώ ανέλυσα πώς είναι ο μισθός του βουλευτή. Ανέφερα, λοιπόν, πως στο χαρτί που μας στέλνουν μιλάνε για έναν μισθό 7.000 ευρώ, ότι στην τράπεζα μπαίνουν 4.400 ευρώ. Από τη δική μας πλευρά, στο δικό μας κόμμα, δίνουμε 1.200 ευρώ στην αλληλεγγύη στο κόμμα και αν αφαιρέσεις ένα χιλιάρικο περίπου που είναι η αναλογία της εφορίας», προσέθεσε η κυρία Καρακώστα και κατέληξε:
«Προσωπική μου άποψη είναι πως βουλευτής δεν γίνεται αυτός που πρέπει να ζήσει από την βουλευτική αποζημίωση. Οι άνθρωποι που μπαίνουν στη Βουλή πρέπει να μπορούν να ζήσουν και μόνοι τους, όπως ζούσαμε και πριν».
Η κυρία Καρακώστα, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριντζή και Δημήτρη Καμπουράκη, είχε δηλώσει: «αν σκεφτείτε και τις υποχρεώσεις των βουλευτών, διότι αντιλαμβάνεστε ότι όταν μια τοπική μου οργάνωση δεν έχει να πληρώσει το ενοίκιο εγώ θα συνεισφέρω και το απαιτούν κιόλας, όταν θα πάω σε μια εκδήλωση θα πάρω και λαχνούς, θα πληρώσω και το εισιτήριό μου, γενικά υπάρχει μια κοινωνική δράση λόγω της δραστηριότητάς μας. Άρα γίνεται πολύς ντόρος ειλικρινά χωρίς λόγο" τόνισε η κ. Καρακώστα».
Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση