GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λήξη συναγερμού στην Πάτρα με τον άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Αίσιο τέλος είχε η διαπραγματευτική προσπάθεια των αστυνομικών με τον άνδρα που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στην Παραλία Πατρών και απ...

Αίσιο τέλος είχε η διαπραγματευτική προσπάθεια των αστυνομικών με τον άνδρα που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στην Παραλία Πατρών και απειλούσε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα.
Το συμβάν έληξε όταν ο απελπισμένος άνδρας συνομίλησε με τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο για το ασφαλιστικό του επίδομα.
Ο κ. Πετρόπουλος διαβεβαίωσε τον άνδρα που βρίσκεται σε απόγνωση ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να λυθεί το θέμα των ενσήμων του.
Ο συνταξιούχος, έφτασε στην απελπισία όταν, όπως ισχυρίζεται, του έκοψαν τα ασφαλιστικά του δικαιώματα για τρεις μήνες.
"Μίλησα με τον συνταξιούχο και μου είπε το πρόβλημά του" λέει στο tempo24 o κ. Πετρόπουλος. "Μου ζήτησε να βγω στους τηλεοπτικούς σταθμούς και να δεσμευτώ ότι θα λυθεί το πρόβλημά του. Του είπα ότι αυτό δεν θα το κάνω, αλλά δεσμεύτηκα ότι θα δω το πρόβλημά του άμεσα και ότι αύριο το πρωί θα συγκαλέσω σύσκεψη και αμέσως μετά θα εκδοθεί δελτίο Τύπου. Άν ισχύουν αυτά που μου είπε, τότε νομίζω ότι δικαιούται αυτά που ζητάει καθώς προφανώς η εμπλοκή οφείλεται σε κάποιο γραφειοκρατικό πρόβλημα" τόνισε ο κ. Πετρόπουλος.
Πηγή πληροφοριών: tempo24.news/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση