GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτήση - θρίλερ: Παρενόχλησε γυναίκες, άρπαξε παιδί από τον λαιμό και χτύπησε επιβάτες - ΒΙΝΤΕΟ

Ένας επιβάτης προκάλεσε χάος σε μια πτήση στη Ρωσία. Παρενόχλησε σεξουαλικά μια γυναίκα, τσακώθηκε με μερικές ακόμα γυναίκες και άρπαξε έ...

Ένας επιβάτης προκάλεσε χάος σε μια πτήση στη Ρωσία. Παρενόχλησε σεξουαλικά μια γυναίκα, τσακώθηκε με μερικές ακόμα γυναίκες και άρπαξε ένα παιδί από τον λαιμό. Ο 47χρονος επιβάτης κλώτσησε και χτύπησε άνδρες συνεπιβάτες, ενώ κάποια στιγμή έβαλε στο στόχαστρο του και ένα μωρό.
Η πτήση που ξεκίνησε από την Αγία Πετρούπολη είχε ως προορισμό το Νοβοσιμπίρσκ.
Ο εκτός ελέγχου επιβάτης πηγαινοερχόταν στο διάδρομο του αεροσκάφους και ξεσπούσε σε τυχαίους επιβάτες. Στη συνέχεια καθόταν δίπλα τους και εξαπέλυε λεκτικές, σεξουαλικές ή σωματικές επιθέσεις, όπως ανέφεραν οι επιβάτες στην αστυνομία.
"Ήμουν στην 20η σειρά. Στην αρχή, περπατούσε στο διάδρομο βρίζοντας συνεχώς και κάνοντας ενοχλητικές ερωτήσεις στους επιβάτες. Μια αεροσυνοδός του πρόσφερε μια θέση στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, αλλά ξεκίνησε να επιτίθεται και να χτυπά επιβάτες" δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.
Ένοπλοι αστυνομικοί επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος για να προσπαθήσουν να περιορίσουν και να περάσουν χειροπέδες στον άνδρα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση