GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άμεση εκδίκαση της έφεσης θέλει ο ΠΑΟΚ μήπως παίξει με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ

Tο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού κατακυρώθηκε στους «ερυθρόλευκους» από το πειθαρχικό όργανο της λίγκας, ενώ ο δικέφαλος του Βορρά τιμωρήθηκε μ...

Tο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού κατακυρώθηκε στους «ερυθρόλευκους» από το πειθαρχικό όργανο της λίγκας, ενώ ο δικέφαλος του Βορρά τιμωρήθηκε με αφαίρεση 3 βαθμών και 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.
Κάτι που σημαίνει πως το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα πρέπει να διεξαχθεί χωρίς κόσμο στο γήπεδο της Τούμπας.
O Δικέφαλος θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες, όχι απλά να του επιστραφούν οι βαθμοί, αλλά και να αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με κόσμο!
Γι’ αυτό το λόγο, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ καταθέτει άμεσα έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ίσως ακόμη και σήμερα ή το αργότερο αύριο το πρωί.
Σκοπός, είναι να υπάρξει σύντμηση προθεσμιών από το αρμόδιο όργανο και να εκδικαστεί η υπόθεση ως το τέλος της εβδομάδας (Πέμπτη ή Παρασκευή) με την μορφή του κατεπείγοντος και να βγει απόφαση αμέσως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση