GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκίνηση και τα δάκρυα του Ηλία Βρεττού - Οι πρώτες δηλώσεις του μετά το εξιτήριο- ΒΙΝΤΕΟ

Βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν εδώ και 15 ημέρες, έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που είχε την Καθαρά Δευτέρα, ο Ηλίας Βρεττός. ...

Βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν εδώ και 15 ημέρες, έπειτα από το τροχαίο ατύχημα που είχε την Καθαρά Δευτέρα, ο Ηλίας Βρεττός.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος υποβλήθηκε σε τρία σοβαρά χειρουργεία, βγήκε με καροτσάκι, ωστόσο, στη συνέχεια σηκώθηκε όρθιος για να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.
"Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου, όλους σας, που μου συμπαρασταθήκατε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Θέλω να ευχαριστήσω πάνω απ'όλα τον Θεό, χάρη στον οποίο είμαι αυτή τη στιγμή μπροστά σας" ανέφερε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.
"Στέκομαι όρθιος μετά από τρία πολύ δύσκολα χειρουργεία. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος από την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου. Τόση αγάπη δεν έχω ξαναεισπραξει τόση αγάπη. Αυτή η αγάπη ήταν για μένα δύναμη. Έζησα τον χειρότερο εφιάλτη της ζωή μου και βγαίνω νικητής", πρόσθεσε συγκινημένος.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση