GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πράσινο φως από τους δανειστές για επιστροφή αναδρομικών στους συνταξιούχους

Παράθυρο για την επιστροφή αναδρομικών κρατήσεων 21 μηνών άνοιξε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος μιλώντας στο Ραδιόφω...

Παράθυρο για την επιστροφή αναδρομικών κρατήσεων 21 μηνών άνοιξε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος μιλώντας στο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ αφού φαίνεται ότι εξασφαλίσθηκε η συναίνεση των δανειστών.
Πρόκειται για χρήματα που παρακρατήθηκαν λανθασμένα από τα Ταμεία κυρίως το ΕΤΕΑΕΠ, από τον Αύγουστο του 2016.
O κ. Πετρόπουλος κάλεσε τους συνταξιούχους να μην κάνουν αιτήσεις για την επιστροφή των αχρεωστήτως καταβληθέντων στις επικουρικές, όπως τους προτρέπουν διάφοροι, γιατί αυτό θα γίνει αυτόματα από το σύστημα. "Όπως πέρυσι επιστρέψαμε τις εισφορές του ΕΟΠΥΥ έτσι θα επιστρέψουμε αυτά τα ποσά και θα το κάνουμε σύντομα" διαβεβαίωσε.
Να σημειωθεί ότι το υπουργείο Εργασίας ήταν σε διαπραγμάτευση με τους εκπροσώπους των δανειστών για το ύψος της συνταξιοδοτικής δαπάνης και όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό σημείο και αναμένεται να δώσουν το πράσινο φως.
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση