GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδηγός έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Μπιμπίλα και το έκανε "καλοκαιρινό"

Σμπαράλια έγινε το αυτοκίνητο του Σπύρου Μπιμπίλα. Άγνωστος τράκαρε με ορμή το παρκαρισμένο όχημα του ηθοποιού προκαλώντας του μεγάλες υλ...

Σμπαράλια έγινε το αυτοκίνητο του Σπύρου Μπιμπίλα. Άγνωστος τράκαρε με ορμή το παρκαρισμένο όχημα του ηθοποιού προκαλώντας του μεγάλες υλικές ζημιές και στη συνέχεια έγινε... καπνός.
Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής και αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στο σημείο κάλεσαν την Τροχαία, η οποία κατέγραψε τις ζημιές στο αμάξι του Σπύρου Μπιμπίλα, αλλά και σε ακόμη δύο οχήματα.
"Έπαθα σοκ, όταν είδα τις ζημιές. Μιλάμε για στραπατσάρισμα ολικό, μπρος, πίσω, και στα πλαϊνά, από την πλευρά του οδηγού. Ενημερώθηκα για το τι συνέβη από τους γείτονες, γιατί την ώρα που έγινε το τρακάρισμα κοιμόμουν και δεν άκουσα τίποτα", είπε στην Espresso ο Σπύρος Μπιμπίλας.
"Δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά το μέγεθος της ζημιάς. Έχει βαθουλώματα, γρατσουνιές και σπασίματα εξωτερικά, και ο μπροστινός προφυλακτήρας "χτύπησε" τη μηχανή. Θα χρειαστεί ένας μήνας για να επισκευαστεί και είναι το μόνο μέσο που έχω για να μετακινούμαι", ανέφερε, προσθέτοντας: "Θεωρώ πως ήταν αποτέλεσμα επιπολαιότητας ή νύστας από πλευράς του οδηγού, λόγω της προχωρημένης ώρας".
Ο ηθοποιός κατάφερε να μιλήσει με τον οδηγό λίγο πριν από τις 6 χθες το απόγευμα, και όπως τον διαβεβαίωσε, έχει προχωρήσει στη διαδικασία δήλωσης ατυχήματος.
"Οι γείτονες βρήκαν ένα χαρτάκι κολλημένο στο παρμπρίζ του τρίτου τρακαρισμένου αυτοκινήτου. Έγραφε τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου, οπότε συμπεράναμε πως είναι δικός του. Τον καλούσαμε όλη την Κυριακή και τη μισή μέρα χθες, μέχρι που εμφανίστηκε και με διαβεβαίωσε πως θα ακολουθήσει τη νόμιμη διαδικασία", ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση