GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα γραφεία της ΕΠΟ κρίνονται σήμερα πολλά

Σήμερα κρίνονται πολλά για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αφού εκδικάζονται οι εφέσεις τους στα γραφεία της ΕΠΟ. Πρώτα ξεκινάει η έφεση του Ολυμπια...

Σήμερα κρίνονται πολλά για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αφού εκδικάζονται οι εφέσεις τους στα γραφεία της ΕΠΟ.
Πρώτα ξεκινάει η έφεση του Ολυμπιακού στις 16:00 για το -3 λόγω των επεισοδίων μετά το ντέρμπι στο Φάληρο με την ΑΕΚ, ενώ οι "ασπρόμαυροι" έχουν ασκήσει έφεση για τα όσα έγιναν με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα και τα οποία έφεραν -3 και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.
Στην περίπτωση του Ολυμπιακού είχαμε δυο αναβολές ως τώρα στην εκδίκαση της έφεσής τους με υπαιτιότητα των "ερυθρολεύκων" και σήμερα ελπίζουν να δικαιωθούν και να τους επιστραφούν οι τρεις βαθμοί για το ντέρμπι με την Ένωση.
Οι νομικοί των Πειραιωτών θα πατήσουν στο ότι δεν κινδύνεψε κανένας αξιωματούχος του αγώνα, στο ότι είχαν αποσυρθεί οι δυο ομάδες και το διαιτητικό τρίο από το γήπεδο, θα κάνουν λόγο για πρόκληση από την πλευρά των ΜΑΤ και ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, όταν σε περιστατικά που έχουν γίνει σε άλλα γήπεδα, δεν υπήρξε τέτοια ποινή.
Προφανώς και δεν είναι εύκολο να υπάρξει ανατροπή της απόφασης, αλλά στο Λιμάνι θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα. Σε μια τελική, χαμένη είναι μια μάχη που δεν δίνεται.
Στις 18:00 εκδικάζεται η έφεση του ΠΑΟΚ με τη μορφή του κατ' επείγοντος μετά το -3 και τις δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (χωρίς κόσμο με ΑΕΚ και Πανιώνιο) για το περιστατικό με τον Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα, που έφερε και την αναβολή του αγώνα από τον ρέφερι, Αλέξανδρο Αρετόπουλο.
Στον "Δικέφαλο" κάνουν λόγο για προαποφασισμένη απόφαση στο Μονομελές πειθαρχικό όργανο της Λίγκας και ελπίζουν να δικαιωθούν στην ΕΠΟ.
Τις τελευταίες ημέρες ο κόσμος της ομάδας διαμαρτύρεται με κάθε τρόπο (κανάλια, ραδιόφωνα, αεροδρόμιο, συλλαλητήριο), εκφράζοντας την αγανάκτησή του, ενώ δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι του πολιτικού κόσμου της συμπρωτεύουσας που στηρίζει τον ΠΑΟΚ σε αυτή του την προσπάθεια και κάνει λόγο για αδικία εις βάρος του. Οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ έχουν την επιχειρηματολογία τους, θεωρούν πως υπάρχουν πολλά νομικά κενά στην απόφαση της πρωτοδίκη, Μαρίας Σκολαρίκη και ελπίζουν σε ανατροπή σκηνικού.
Αν πέσει και η τιμωρία της έδρας, προλαβαίνουν να παίξουν με κόσμο την Κυριακή (11/3) με την ΑΕΚ.
Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση