GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η οργισμένη ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για την τραγική ιστορία της Έλενας Φραντζή

Την τραγική ιστορία της 29χρονης Έλενας Φραντζή από την Κύπρο, της οποίας ο θάνατος φέρεται να οφείλεται σε αυτοχειρία, περιέγραψε σε μια...

Την τραγική ιστορία της 29χρονης Έλενας Φραντζή από την Κύπρο, της οποίας ο θάνατος φέρεται να οφείλεται σε αυτοχειρία, περιέγραψε σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
Ολόκληρη η Κύπρος είναι συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις, ότι η νεαρή κοπέλα κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον θετό της πατέρα, ο οποίος ήταν ιερέας, ενώ σωματική βία της ασκούσε και η θετή της μητέρα.
"Θα μάθατε την ιστορία της Έλενας.
Τεσσάρων χρονών oι κοινωνικές υπηρεσίες της Κύπρου την έδωσαν σε ανάδοχη οικογένεια.
Τεσσάρων χρονών άρχισε και η σεξουαλική της κακοποίηση από τον θετό της πατέρα.
Η Έλενα όταν έγινε 10 ετών κατήγγειλε την κακοποίηση της στις κρατικές υπηρεσίες, αλλά δεν έγινε πιστευτή. Το κορίτσι υποχρεώθηκε να παραμείνει με τον πατέρα βιαστή και την συνεργό σύζυγο του.
Όταν πια ενηλικιώθηκε και έφυγε από το σπίτι η Έλενα έκανε ξανά καταγγελία και παράλληλα αποφάσισε να σπουδάσει κοινωνική λειτουργός για να βοηθήσει τα κακοποιημένα παιδιά.
Το 2013 ο βασανιστής της μπήκε επιτέλους στην φυλακή, όμως σε λιγότερο από δύο χρόνια αποφυλακίστηκε και επέστρεψε στην δουλειά του. Και ποια ήταν η δουλειά του; Ιερέας!
Και η Έλενα απογοητευμένη πια από ανθρώπους και Θεούς, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, αυτοκτόνησε!
Ο τοπικός Μητροπολίτης σε μια προσπάθεια να διώξει από πάνω του τις κατηγορίες – με τα βίντεο να τον δείχνουν να ιερουργεί μαζί με τον βιαστή μετά την αποφυλάκισή του - δήλωσε πως η Εκκλησία εξάντλησε την αυστηρότητά της και «απομόνωσε» τον ιερέα σε Μοναστήρι και δεν του επέτρεπε να εξομολογεί!
Προσέξτε αδελφοί! Ο εκπρόσωπος του Θεού ισοφάρισε 15 χρόνια βιασμών, με τη στέρηση στον βιαστή του δικαιώματος να εξομολογεί!
Ας σταματήσω εδώ γιατί θα παρεκτραπώ.
Ελπίζω η πολιτεία της Κύπρου να βρει τρόπο να δείξει ότι κατανοεί το μέγεθος των εγκληματικών της λαθών.
Η γραφειοκρατία και η ώσμωση με συντηρητικούς θεσμούς, οι οποίοι επίσης δραστηριοποιούνται στην πρόνοια, απειλούν τις κοινωνικές υπηρεσίες. Δεν συμβαίνει μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα. Η μόνη λύση είναι η συνεχής ανανέωση του δυναμικού με ανοιχτά μυαλά και ασυμβίβαστους στις πιέσεις ανθρώπους.
Αλλιώς, αγαπητέ Πρόεδρε Αναστασιάδη, κάτι σάπιο θα συνεχίσει να υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.
Στις φωτογραφίες η Έλενα και το κτήνος", έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση