GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με τον Τσίπρα! ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ στον Σταύρο Θεοδωράκη...

Harris Kodopoulos    Ο ώριμος πρωθυπουργός Τσίπρας θα συναντηθεί με τον ώριμο Σταύρο για να συμφωνήσουν πως ωρίμασε ο χρόνος να λυθεί το...

Harris Kodopoulos 
 Ο ώριμος πρωθυπουργός Τσίπρας θα συναντηθεί με τον ώριμο Σταύρο για να συμφωνήσουν πως ωρίμασε ο χρόνος να λυθεί το Σκοπιανό με το ώριμο σχέδιο του Κοτζιά, που κατόπιν ωρίμου σκέψεως θα το φέρει στη Βουλή να το ψηφίσουν οι ώριμοι βουλευτές του Σύριζα.
Ας θυμούνται πως οι ώριμοι πολιτικοί είναι σαν τα ώριμα φρούτα.
Αν δεν τα φας έγκαιρα σαπίζουν.
🤔🤔🤔

George Athanasios Tsoukaladakis
Μεγαλύτερο φτύσιμο στα μούτρα από αυτό που κάνει ο Θεοδωράκης σε όσους τον πιστέψανε με το (κ@λο)τρίψιμό του στον αλέξη δεν έχει υπάρξει.
Συγχαρητήρια στο ΠΑΣΟΚ που μάζεψε αυτό το πολιτικό πτώμα και δεν το άφησε να ξεχαστεί.
Ψωνίσανε από σβέρκο.

Μαρία Χατζηκρανιωτη
Να ρωτήσω κάτι διότι είμαι από χωριό ,κάναμε εκλογές βγήκε η Φώφη,γίναμε τρία κόμματα και κάτι ψιλά ένα ,ο Θεοδωράκης γιατί μιλάει σαν αρχηγός κόμματος μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Αυτός δεν είναι δεσμός Φώφη μου αλλά επίδεσμος που κρύβει την πληγή !

Constantino Korikis
Ο Τσίπρας που μας είπε ότι δεν θεωρεί χρησιμο να τηλεφωνησει στον Ερντογάν, τηλεφώνησε στον Σταύρο για να βοηθήσει και αυτός δέχτηκε. Ο Σταύρος μολις έγινε ο δεύτερος χρήσιμος ηλίθιος του Τσίπρα μετά τον Κουβέλη. Μην γίνεις σαν το Σταύρο

Ο Τσίπρας μπορεί να το τερματίσει αν θέλει και στη συνάντησή του με τον Σταύρο να έχει και τον Κουβέλη, που χειρίζεται την υπόθεση των στρατιωτών. Έχει μία μοναδική ειδικότητα στο να τρολάρει τους χρήσιμους ηλίθιους που επιλέγει

Kyriakos Melas
Σαφώς και με ενόχλησε η δήλωση του Θεοδωράκη και εξαιρετική η τοποθέτηση της Προέδρου με σαφείς πολιτικούς όρους. Αλλά το μπούλιγκ σε βάρος του με βρίσκει κάθετα αντίθετο, ειδικά από όσους πριν λιγότερο από ένα χρόνο έβλεπαν με θετικό μάτι κάποιες άλλες περίεργες συμπορεύσεις . Αυτός είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης , αυτός ήταν και το 15 , αυτός ήταν και το 17 , αυτός είναι και σήμερα. Στον ίδιο τόπο ζούμε, την πρόσφατη μνήμη μας δεν την έχουμε απωλέσει και το διαδίκτυο μας προσφέρει τις υπηρεσίες του . Γιατί περισσεύει η υποκρισία . Και πολύ περισσότερο γιατί στόχος δεν ήταν ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης . Αλλού ήταν η στόχευση !

O Thanasis Filippopoulos σκανταλιάρης.
Λέτε να βοηθήσει ο Σταύρος τον Αλέξη να μας σώσει;;;; Στη θέση του Πάνου;;;;;

Νίκος Ανδρίτσος
Στην χθεσινή συζήτηση στη Βουλή ο Αλ. Τσίπρας απέρριψε την πρόταση Μητσοτάκη για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, ωστόσο σήμερα μάλλον το ξανασκέφτηκε και κάλεσε τον Σταύρο Θεοδωράκη να την συζητήσουν την Δευτέρα. Πρόσκληση που έγινε αποδεκτή αστραπιαία, ακόμα και πριν χτυπήσει το τηλέφωνο...
Το ότι η προοπτική μιας ενωμένης κεντροαριστεράς ανησυχεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν γνωστό. Το που μπορεί να φτάσει για να την υπονομεύσει, το ανακαλύπτουμε.
Με όρους πολιτικής ευπρέπειας, δεν καλείς κατά μόνας έναν από τους βασικούς εταίρους μιας παράταξης μια εβδομάδα πριν το ιδρυτικό της συνέδριο.
Αλλά ποιος είπε ότι υπάρχουν ακόμα «όροι» στο πολιτικό παιχνίδι και ακόμη περισσότερο «ευπρέπεια»;

Stathis Kalogeropoulos
Θα δούμε Θεοδωράκη Υπουργό με αναπληρωτή Αντώναρο και θα είναι μέρα μεσημέρι

1 σχόλιο

  1. Ο τσιπράκος χασκογελά με τους κολητούς του και σε ανοιχτή επαφή με το skype χασκογελά μαζί τους και ο αλητάκος για όλες τις βρωμοδουλιές ο σαβίδης..........μέρες τώρα ο μπούλης ένοιωθε στριμωγμένος επικοινωνιακά με τα τρέχοντα, και πελαγοδρομούσε έχοντας τον καμμένο να ικανοποιεί αοράτως το μισό ακροατήριο και τους γλυκομούρηδες-αλογομούρηδες δικούς του, από τηλεοράσεως και ραδιοφώνων το άλλο μισό ανά την επικράτεια, ( ολοι τους το ιδιο ειναι ) εκεί λοιπόν που τάχε χαμένα, όχι από έγνοια για τον τόπο αλλά για το τομάρι του, ένας κολητός ρίχνει την ιδέα να ρίξουν τον σαβίδη στο παιχνίδι του αποπροσανατολισμού, το πως θα μας δουν παγκοσμίως στα αρχίδια τους, το τομάρι τους νάναι καλά, άσε που ήταν και η συνάντηση με τον θεοδωράκη και θα του το έπαιζε και αδέκαστος για να τον γλύψει, και το έπαιξε.
    Έτσι στήθηκε το σκηνικό και ευκαιρίας δοθείσης μπούκαρε στο γήπεδο ο μάγκας φορώντας το μπουφάν του! Στο μαξίμου που ήταν σε ανοιχτή γραμμή το είδαν αλλά δεν τους γέμισε το μάτι, δεν ήταν και τόσο τραγικό, και δόθηκε η εντολή να βγάλει το μπουφάν για να φανεί το πιστόλι! Όπερ και εγένετο..... Αν ο σαβίδης από αγνά αισθήματα μπουκάριζε στο γήπεδο κάτι τρέχει στα γύφτικα, τόχουν κάνει και τόσοι άλλοι, αλλά με πιστόλι κανείς. Τι ήταν αυτό που ώθησε τον σαβίδη να βγάλει το μπουφάν και να δείξει πως έχει πιστόλι; Η αγάπη του για τον πάοκ; Τρίχες, για όχημα τον έχει. Ήταν η εντολή από το ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ! Δεν ήξερε ο σαβίδης ότι επιδεικνύοντας το πιστόλι ότι προσωπικά την έχει βάψει ποδοσφαιρικά; ΤΟ ΗΞΕΡΕ... γιατί το έκανε; ΗΡΘΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, και τα σκυκλιά δεμένα. ( θα το εξαργυρώσει χοντρά ) ( έχει πάρει μια χοντρή προκαταβολή με το πρόστιμο της σεκαπ )Αυτός είναι ο τσίπρας, αυτός είναι ο σύριζα από την μια άκρη ως την άλλη, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, που είναι στην κοινοβουλευτική ομάδα, υπουργοί, στελέχη και όσοι άλλοι αξιωματούχοι δεν λογαριάζουν ούτε την πατρίδα μας ούτε εμάς κάτι το ελάχιστο παραπάνω από τα σκατά τους.
    Είθε να τα λουστούν.
    Υστερόγραφο. Το συριζαίικο φασιστικό παιχνίδι με τα τάγματα ασφαλείας, ρουβίκωνες και άλλους, καλά πάει, προπονούνται τα παιδιά για την περίπτωση που αλλάξει κυβέρνηση, εκτονώνουνται, μαθαίνουν κάποια πλουσιόπαιδα τον δρόμο προς την εξουσία, εκπαιδεύονται στο να γράφουν στην πράξη στα παπάρια τους κάθε τι αντίθετο σε αυτούς, έτσι έκανε και ο τσιπράκος, και που και που ρίχνουνε και καμιά σφαλιάρα στον ίδιο τον σύριζα για τα προσχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση