GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επική συνάντηση του Ντάνου με τον Τάκη Ζαχαράτο μέσα στο καμαρίνι του - ΒΙΝΤΕΟ

Πολλά σχόλια είχε προκαλέσει η αποχώρηση του Γιώργου Αγγελόπουλου από την παράσταση «Cabaret» στη μέση του έργου, κατά τη διάρκεια της επ...

Πολλά σχόλια είχε προκαλέσει η αποχώρηση του Γιώργου Αγγελόπουλου από την παράσταση «Cabaret» στη μέση του έργου, κατά τη διάρκεια της επίσημης πρεμιέρας.
Έως και σήμερα γνωρίζαμε ότι ο «Ντάνος» έφυγε από την παράσταση λόγω ενός ξαφνικού προβλήματος υγείας που παρουσιάστηκε σε συγγενικό του πρόσωπο.
Περίπου έναν μήνα μετά το συμβάν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επέστρεψε στο θέατρο Παλλάς για να δει την παράσταση και μάλιστα επισκέφθηκε στα καμαρίνια τον Τάκη Ζαχαράτου, προκειμένου να … ζητήσει συγγνώμη.
Η συνάντηση Ζαχαράτου-Αγγελόπουλου καταγράφηκε σε ένα απολαυστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram. Όπως θα δείτε ο νικητής του περυσινού Survivor ζητά συγγνώμη και ο Τάκης Ζαχαράτος του απαντά με … φωνή Άντζελας Δημητρίου.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση