ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΝΕΑ, ΕΚΤΑΚΤΗ, στρατιωτική άσκηση στο Τατόι...

Share it:

Σήμερα Παρασκευή έγινε κι άλλη, ακόμη μεγαλύτερη, στρατιωτική άσκηση με ρίψεις αλεξιπτωτιστών στην αεροπορική βάση του Τατοΐου, όπως πληροφορείται το Press-Gr. Είχε πραγματοποιηθεί και χθες Πέμπτη (διαβάστε ΕΔΩ) ανάλογη άσκηση στην οποία μετείχαν αρκετά ελικόπτερα Σινούκ με δεκάδες αλεξιπτωτιστές.

Ιδιαίτερη σημασία αποδίδεται στο γεγονός ότι η σημερινή άσκηση έγινε στο τέλος της εβδομάδας, κάτι που δεν συνηθίζεται υπό κανονικές συνθήκες. Άρα παίρνει έκτακτο χαρακτήρα. Οι ασκήσεις αυτές είναι φανερό ότι εντάσσονται σε σχέσιο αυξημένης προετοιμασίας των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω της τουρκικής προκλητικότητας. 

Επίσης πληροφορίες λένε ότι στις ασκήσεις αυτές μετέχουν και αλεξιπτωτιστές έφεδροι που έχουν κληθεί με ατομικές προσκλήσεις για εκπαίδευση!
Share it:

Αποκαλύψεις

Κοινωνία

Ξεχωρίζουν

Πρώτη Σελίδα

Στρατός

Hotnews

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση