GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΝΕΑ, ΕΚΤΑΚΤΗ, στρατιωτική άσκηση στο Τατόι...

Σήμερα Παρασκευή έγινε κι άλλη, ακόμη μεγαλύτερη, στρατιωτική άσκηση με ρίψεις αλεξιπτωτιστών στην αεροπορική βάση του Τατοΐου, όπως πληρ...


Σήμερα Παρασκευή έγινε κι άλλη, ακόμη μεγαλύτερη, στρατιωτική άσκηση με ρίψεις αλεξιπτωτιστών στην αεροπορική βάση του Τατοΐου, όπως πληροφορείται το Press-Gr. Είχε πραγματοποιηθεί και χθες Πέμπτη (διαβάστε ΕΔΩ) ανάλογη άσκηση στην οποία μετείχαν αρκετά ελικόπτερα Σινούκ με δεκάδες αλεξιπτωτιστές.

Ιδιαίτερη σημασία αποδίδεται στο γεγονός ότι η σημερινή άσκηση έγινε στο τέλος της εβδομάδας, κάτι που δεν συνηθίζεται υπό κανονικές συνθήκες. Άρα παίρνει έκτακτο χαρακτήρα. Οι ασκήσεις αυτές είναι φανερό ότι εντάσσονται σε σχέσιο αυξημένης προετοιμασίας των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω της τουρκικής προκλητικότητας. 

Επίσης πληροφορίες λένε ότι στις ασκήσεις αυτές μετέχουν και αλεξιπτωτιστές έφεδροι που έχουν κληθεί με ατομικές προσκλήσεις για εκπαίδευση!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση