GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρά επεισόδια με πολλούς τραυματίες σε γήπεδο της Βραζιλίας - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στο Ρεσίφε της Βραζιλίας, στην αναμέτρηση Σπορτ - Σάντα Κρουζ για το πολιτειακό πρωτάθλημα του Περναμπούκο. Όλα ...

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στο Ρεσίφε της Βραζιλίας, στην αναμέτρηση Σπορτ - Σάντα Κρουζ για το πολιτειακό πρωτάθλημα του Περναμπούκο.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας οπαδός της Σάντα Κρουζ χρησιμοποίησε λέιζερ, έτσι ώστε να... τυφλώσει παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Οι αστυνομικοί λοιπόν πήγαν στην εξέδρα για να πάρουν το λέιζερ και εκεί συνάντησαν αντίσταση.
Η επιλογή τους ήταν να χρησιμοποιήσουν σπρέι πιπεριού, κάτι που όπως μπορείτε να δείτε στα videos, προκάλεσε πανικό, δεκάδες οπαδοί έπεσαν με αποτέλεσμα να ποδοπατηθούν.
Τουλάχιστον 60 είναι οι τραυματίες, ενώ δεκάδες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες μέσα στο γήπεδο, ξαπλωμένοι στο γρασίδι, με άλλους από πάνω τους να τους κάνουν αέρα για να μπορέσουν να αναπνεύσουν.


Το ματς μάλιστα συνεχίστηκε κανονικά, ενώ η αστυνομία χαρακτήρισε την επιχείρηση επιτυχημένη!
Η Σάντα Κρουζ είναι η νέα ομάδα του Λεάντρο Σαλίνο, με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού να αγωνίζεται ως αλλαγή.
Όλα είχαν ξεκινήσει ιδανικά, με τον πιτσιρικά να κάνει τη σέντρα...

Δείτε το βίντεο:

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση