GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ από τον σύμβουλο του Ερντογάν για την Ανατολική Μεσόγειο!

Ο Ερντογάν δεν θα διστάσει να δώσει εντολή για χτύπημα στην Ανατολική Μεσόγειο, υποστήριξε ο στενός του συνεργάτης και σύμβουλος του Τούρ...

Ο Ερντογάν δεν θα διστάσει να δώσει εντολή για χτύπημα στην Ανατολική Μεσόγειο, υποστήριξε ο στενός του συνεργάτης και σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, μιλώντας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης της Τουρκίας, TRT.
«Η εντολή θα δοθεί, σε περίπτωση προσπάθειας για έρευνα ή εξόρυξη την οποία η Τουρκία δεν εγκρίνει», δήλωσε ο Μπουλούτ που προσέθεσε ότι «η ΕΝΙ προσπαθεί να μπει στην ΑΟΖ της Κύπρου με δύο ιταλικές φρεγάτες και για τρεις εβδομάδες το τουρκικό ναυτικό δεν το αφήνει να πάει».
«Βλέπετε το θράσος; Οι Ε/κ τους δίνουν τον διαγωνισμό και οι ιταλικές φρεγάτες έρχονται και προσπαθούν να βάλουν το γεωτρύπανο μέσα στα χωρικά ύδατα της Κύπρου. Εάν έχετε το θάρρος μπείτε. Το λέω καθαρά. Σε οποιοδήποτε πεδίο στο οποίο δεν δίνουμε άδεια, σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή προβοκάτσια, προσωπικά ο αρχιστράτηγός μας (ο Ερντογάν) θα δώσει την εντολή για χτύπημα. Κανένας να μην έχει αμφιβολία γι' αυτό», δήλωσε ο Μπουλούτ.
Πηγή πληροφοριών: sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση