GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ! Δείτε τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μετά τις τελευταίες εξελίξεις...

Διαφορά εννέα ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑ...

Διαφορά εννέα ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 28,5% έναντι 19,5% του κυβερνώντος κόμματος. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 8% (έναντι 7,5%) και ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,5% (7,5%) και το ΚΚΕ με 5,5% (5,5%). 
Εκτός Βουλής μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Ένωση Κεντρώων με 1,5% αντίστοιχα. 
ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πλεύση Ελευθερίας, ΛΑΟΣ και Ελληνική Λύση συγκεντρώνουν από 1%. «Άλλο κόμμα» επιλέγει το 2,5%.

Στο 21,5% συνολικά η αδιευκρίνιστη ψήφος, το λευκό/άκυρο, η αποχή και οι αναποφάσιστοι.
Η πρόθεση ψήφου με την αναγωγή επί των έγκυρων έχει ως εξής: ΝΔ 31,5%, ΣΥΡΙΖΑ 21,5%, Κίνημα Αλλαγής 8,5%, Χρυσή Αυγή 8%, ΚΚΕ 6%, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων από 2%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πλεύση Ελευθερίας, ΛΑΟΣ, Ελληνική Λύση από 1%, άλλο κόμμα 6%, αναποφάσιστοι 7%, δεν ξέρω/δεν απαντώ 6%.

Προβάδισμα έχει η Αξιωματική Αντιπολίτευση και στην παράσταση νίκης, με το 55% των ερωτηθέντων να "βλέπουν" νίκη της ΝΔ, έναντι 23% που "βλέπουν" ΣΥΡΙΖΑ.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός έναντι του Τσίπρα με 31% κρίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έναντι 22% που συγκεντρώνει ο πρωθυπουργός με το 39% να απαντά "κανείς από τους δύο".

2 σχόλια

  1. Πλάκα μας κάνουν;;; νομίζουν ότι κόσμος δεν θυμάται τα ζάππια ;; και θα πάρουν αυτά τα ποσοστά;;; ΘΑ δουν όλοι τους τι θα πάθουν με τα αντιμυμονιακά κόμματα...

    o κόσμος έχει σφαγή από όλους δεν υπάρχουν άλλα χρήματα για να του πάρουν και θα αρχίσουν να παίρνουν τα σπίτια του κόσμου που όπια κυβέρνηση το κανό θα χυθεί αίμα.... ίσως όμως είναι καλώ διότι η χάμουρα ο Τσίπρα διάλυσε τα πάντα έκοψε ΕΚΑΣ-έβαλε φόρους σε ότι πετάει και ότι κολυμπάει έφτιαξε ένα ασφαλιστικό που για να πάρεις σύνταξη πρέπει να είσαι ετοιμος σε μια έβδομα για τον άγιο Πέτρο είναι για κλωτσιΕς οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν θα πάρουν ου τε 12%..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε την ποιο ανθελληνική κυβέρνηση της Ελλάδος από συστάσεως, και ο Κούλης είναι τόσο τραγικά ΑΧΡΗΣΤΟΣ που αντί να κάνει περίπατο παλεύει να φτάσει το 30% από κάτω, το κουστάλογο που μας το παίζει και είναι φιλελέ. Δεξιούς θέλει ο λαός μας όχι αδέξιους. Αυτός νομίζει πώς ξύπνησε ο Ελευθέριος Βενιζέλος μέσα του, το παλαιοβενιζελικό κακέκτυπο, αλλά ούτε αυτό δεν μπορεί να κάνει σωστά. ΑΧΡΗΣΤΟΣ. Με τέτοια αντιπολίτευση ο Τραγέλαφος αναρχοαριστεροκατσαπλιάς Τσίπρας έχει ελπίδες να σχηματίσει αυτός κυβέρνηση με άλλους μετά της εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση