GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκαν τα μαχαίρι στους Μαχητές - Άγρια κόντρα για το φαγητό - ΒΙΝΤΕΟ

Φαίνεται πως η ηρεμία που επικρατούσε τις προηγούμενες ημέρες στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor ήταν προσωρινή. Στο χθεσινό επεισόδιο ...

Φαίνεται πως η ηρεμία που επικρατούσε τις προηγούμενες ημέρες στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor ήταν προσωρινή.
Στο χθεσινό επεισόδιο επικράτησε ένταση για το φαγητό με τους παίκτες να κατηγορούν τον Ηλία και τη Μελίνα ότι «εξαφανίζονται» και κλέβουν φαγητό.
Οι δύο παίκτες αρνήθηκαν τις κατηγορίες και τα αίματα άναψαν για τα καλά. «Το να κάθεσαι να λες πίσω από την πλάτη μου ότι τρώω κρυφά με προσβάλλει», είπε ο Ηλίας στη Ροδάνθη.
«Με λέτε κλέφτη πίσω από την πλάτη μου και το λέτε όλοι», είπε αρχικά στη συνέχεια επιτέθηκε στον Κώστα που ήταν παρών: «Τόσο καιρό μου το παίζεις ότι είσαι φίλος και όλα είναι καλά και με λες κλέφτη πίσω από την πλάτη μου… Λοιπόν παιδιά εγώ δεν έχω να συζητήσω τίποτα με κανέναν. «Εμένα κλέφτης δεν με λέει κανέναν», ανέφερε και έφυγε παίρνοντας το σακίδιό του.
Ωστόσο, το επεισόδιο δεν έληξε εκεί, καθώς ακολούθησε πανικός για το ίδιο θέμα και στην καλύβα των Μαχητών, παρουσία όλων των παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση