GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταξιδιωτικό γραφείο «κόβει» τις εκδρομές στην Τουρκία λόγω της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Την απόφαση να αναβάλει όλα τα ταξίδια προς την Τουρκία έλαβε ένα ταξιδιωτικό γραφείο στην Ορεστιάδα μέχρι να λάβει τέλος η περιπέτεια τω...

Την απόφαση να αναβάλει όλα τα ταξίδια προς την Τουρκία έλαβε ένα ταξιδιωτικό γραφείο στην Ορεστιάδα μέχρι να λάβει τέλος η περιπέτεια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές.
Με ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebook, το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο γνωστοποίησε πως αρχίζει ένα ταξιδιωτικό εμπάργκο στην Αδριανούπολη, ως κίνηση διαμαρτυρίας προς την γείτονα χώρα, ζητώντας την άμεση αποφυλάκιση των Ελλήνων στρατιωτικών.
«Το γραφείο μας αναβάλει κάθε εκδρομή προς Τουρκία επ' αόριστον και έως τη λύση του προβλήματος ειρηνικά με τους γείτονές μας Τούρκους. Ως δείγμα συμπαράστασης προς τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που δεν υπήρχε κανένας λόγος κράτησης τους», σημειώνεται στην ανάρτηση του ταξιδιωτικού γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση