GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ! Θα γεμίσουν οι πλατείες και οι δρόμοι με αδέσποτα...

Νικος Βραχιολιδης   Άλλος φιλόζωος έχει μαζέψει 45 σκυλιά στο σπίτι του, που ζει μόνος του, άλλη γυναίκα 62 γάτες και αυτή μόνη της! Τώ...

Άλλος φιλόζωος έχει μαζέψει 45 σκυλιά στο σπίτι του, που ζει μόνος του, άλλη γυναίκα 62 γάτες και αυτή μόνη της! Τώρα καλούνται να πληρώσουν χαράτσι για στείρωση και τσιπαρισμα, για το καθένα από αυτά τα ζωντανά!
Μπράβο Τσίπρα! Πριν λίγα χρόνια, είχα πει, ότι θα μας μετράς τις αναπνοές και θα τις χρεώσεις και αυτές, με το τσιπάκι που θες να μας βάλεις! Εγώ πάντως, αρνούμαι να σφάξω το ζώο μου, κάνοντας του στείρωση, γιατί απλά θα το ζευγαρώσω, όποτε θέλω εγώ!
Α και κάτι άλλο Αλ6, τώρα που θα γεμίσουν οι πλατείες και οι δρόμοι με αδέσποτα, επειδή δεν θα έχει ο κόσμος να πληρώσει το χαράτσι που επιβάλλεις εσύ, να σε δω τι θα κάνεις μιας και δεν πρόκειται να βρεθεί πλέον άλλος φιλόζωος εθελοντής!
Χα χα χα χα χα! Καημένε μου τι θα πάθεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση