GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με τον εξαφανισμένο Αρχιμανδρίτη στο Γύθειο - Στις έρευνες και ελικόπτερο - "Πρέπει να έπεσε στην τρομερή καταιγίδα"

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του Αρχιμανδρίτη, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν χθες το απόγευμα στην περιοχή του Γ...

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του Αρχιμανδρίτη, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν χθες το απόγευμα στην περιοχή του Γυθείου.

Tο σήμα του κινητού του σταμάτησε να εκπέμπει στις 7:20΄ μμ της Δευτέρας, με το τελευταίο στίγμα να δίνεται από την περιοχή του Κότρωνα, όπου και επικεντρώνονται πλέον οι έρευνες.
Σύμφωνα με την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για τις έρευνες έχει σηκωθεί και ελικόπτερο.


Ο 63χρονος Ανδρέας Μπολοβίνος, οδηγούσε το αυτοκίνητό του χθες το απόγευμα, την ώρα που στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.
Η γνωστή Μαίρη Παναγάκου, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή που εξαφανίστηκε ο ιερέας, μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live:
«Δε μπορεί να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος που βοηθούσε τους πάντες, που δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα… Εχουμε κινητοποιηθεί όλοι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ελικόπτερο, υπάρχουν δυνάμεις από παντού από Λιμεναρχείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία, ο Δήμος, είναι κινητοποιημένοι όλοι. Δεν ξέρει κανείς από ποια μεριά πήγε και εκείνη την ώρα πρέπει να έπεσε στην τρομερή, καταστροφική καταιγίδα που είχαμε. Βγήκε στο Γύθειο η θάλασσα πάνω στους δρόμους.Ήταν πολύ τυπικός. Δε θα μπορούσε ποτέ να χαθεί αυτός ο άνθρωπος, να εξαφανιστεί και να μην πάρει ένα τηλέφωνο»…
Πηγές: flynews.gr/lakonikos.gr/ΤΑΤΙΑΝΑ live

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση