GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ από τον (σκύλο) Λάκυ που πρέπει να διαβαστεί: "Μην τους αφήσετε να μας αφανίσουν!"

Aliki Papachela   Είμαι ο Λάκυ. Πρόσφατα έκλεισα τα 13. Ανθρώπινα 97, όπως τα υπολογίζουν οι άνθρωποι. Η άνθρωπός μου μ έχει στην αγκα...

Aliki Papachela 
Είμαι ο Λάκυ.
Πρόσφατα έκλεισα τα 13. Ανθρώπινα 97, όπως τα υπολογίζουν οι άνθρωποι.
Η άνθρωπός μου μ έχει στην αγκαλιά της από δύο μηνών. Ολα αυτά τα χρόνια παρά τα προβλήματα, που η ίδια έχει, φρόντισε να μην μου λείψει τίποτα, φαγητό, εμβόλια, διάφορα προβλήματα υγείας που είχα, βόλτες, μα κυρίως αγάπη, προστασία κι ένα σπιτικό που σε πολλούς σαν κι εμένα λείπουν. Ξέρω ότι στην ζωή της όλη πάντα είχε υπό την προστασία της ζώα δεσποζόμενα και μη, κι αυτή κι η οικογένειά της. Και πάντα τα φρόντιζε με πολλή αγάπη.
Επίσης, αν και μου την δίνει γιατί ζηλεύω, ξέρω ότι όταν πάμε βόλτα ταϊζει όσο μπορεί και κάτι γάτες και σκύλους που δεν έχουν σπίτι και άνθρωπο.
Στην ζωή μου μπορεί να ήμουν λίγο άτακτος και κλεφτράκος αλλά ποτέ δεν άφησα έγκυο καμμία να με πουν κι αφερέγγυο! Με την συγχωρεμένη γυναίκα μου προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδιά αλλά δεν έκατσε! Αλλά μπερμπάντης δεν ήμουν! Αμα ήθελα ξέσπαγα στις "γαμιόλες" που μου έφερνε η άνθρωπός μου! (Γαμιόλες=πάνινα μαξιλάρια με την μορφή ζώων.)
Τώρα πιά σ αυτήν την ηλικία λίμπιντο γιοκ!
Ούτε προστάτη έχω γιατί τό πε η κτηνίατρος στην άνθρωπό μου! (Γκρρρ αξέχαστη θα μου μείνει η εξέταση!)
Δεν με στείρωσε, λοιπόν, η άνθρωπός μου τόσα χρόνια γιατί δεν υπήρχε λόγος και με ήλεγχε.
Αντίθετα με τις ετεροθαλείς αδελφές μου που ήρθαν σπίτι μας πριν περίπου τρία χρόνια, την Μπρούνα και την Ντίβα. Αυτές ήταν ήδη μεγάλες, αλλά ωραία γκομενάκια. (Φέτος κλείνουν τα 9 και τα 7 αντιστοίχως.) Η Μπρούνα μεγάλωσε με την μαμά του συντρόφου της ανθρώπου μου κι όταν εκείνη αρρώστησε και δυστυχώς μετά την χάσαμε ήρθε να μείνει μαζί μας για να μην μείνει στον δρόμο. Κι η Ντίβα ήταν του συντρόφου της ανθρώπου μου κι ήρθε κι εκείνη να μείνει μαζί μας. Τα κορίτσια στειρώθηκαν πριν δύο χρόνια γιατί τις κυνηγούσα να τις πηδήξω και δεν ήταν σωστό, λέει, να θες να πηδήξεις τις αδελφές σου, ήταν ήδη μεγάλες και δεν είχαν τεκνοποιήσει, άρα κινδύνευαν από πυομήτρα και άλλα γυναικολογικά προβλήματα, η δε Μπρούνα είχε κι έναν όγκο στην μιά ωοθήκη, χώρια ότι μας είχαν πρήξει με τα ορμονικά τους!
Κι αυτές τις έχει αναλάβει η άνθρωπός μου και δεν τους λείπει τίποτα. Ετσι κοιμόμαστε όλοι πάνω στο κεφάλι της τα βράδυα, την παίρνουμε από πίσω όπου κι αν πάει, όταν κάθεται με το μαραφέτι (ίντερνετ λέει) στον καναπέ φροντίζουμε να καθόμαστε πάλι πάνω της και γύρω της απαιτώντας και τα χάδια της κι είμαστε μια ωραία οικογένεια!
Αν αργήσει να μας βγάλει βόλτα φωνάζουμε όλοι μαζί και πάμε εκεί που είναι τα λουράκια μας και τα σακουλάκια για τα κακά μας. Γιατί χωρίς λουράκι και σακουλάκια βόλτα δεν έχει!
Από χθες την ακούω και βρίζει για ένα νομοσχέδιο, λέει, για τα ζώα που ετοιμάζονται να ψηφίσουν στην κυνοβουλή και που μας αφορά.
Μεταξύ άλλων, λέει, την υποχρεώνει ο νόμος να μου τα κόψει τα ούμπαλα! Γιατί καλέ στα γεράματα; Αφού και ακίνδυνος είμαι πιά και κινδυνεύω από ναρκώσεις και χειρουργεία σ αυτήν την ηλικία! Απ τα δόντια μου θα περάσετε, εγώ δεν κάθομαι να μου τα κόψουν τώρα πιά! Κι ούτε λεφτά περισσεύουν για "πρόστιμα". Να κόψουν τα δικά σας!
Αλλού, λέει, πρέπει να είμαστε όλοι τσιπαρισμένοι και να δίνει αναφορά η άνθρωπός μας συνέχεια για μας στο κράτος! Σιγά να μην σας πούμε και τις γωνιές που κατουράμε!
Και καλά, εγώ είμαι τσιπαρισμένος και δηλωμένος γιατί έτσι με παρέλαβε η άνθρωπός μου, αλλά τα κορίτσια όχι. Τι θα πεί αυτό; Ιδια δεν μας φροντίζει;
Αλλού αυτό το ρημαδονομοσχέδιο λέει ότι η άνθρωπός μου δεν κάνει να ταϊζει τα εκτός σπιτιού ζωάκια γιατί θα το πληρώσει ακριβά! Μωρ τι μας λες; Κατ αρχάς εγώ ποντίκια δεν μπορώ να πιάσω, μια χαρά την κάνουν την δουλειά τα έξω γατάκια που ταϊζει, σιγά μην κάτσω στα γεράματα να μάθω καινούργια κόλπα!
Επίσης το βρωμονομοσχέδιο κάπου λέει ότι η ανθρωπός μου μπορεί να έχει μέχρι δύο ζωάκια σπίτι της, αλλιώς θα την κρεμάσουν ανάποδα. Τι μας λέτε; Δλδ την Μπρούνα στα γεράματα που είναι ορφανή πρέπει να την αφήσουμε στον δρόμο; Πάνω απ το πτώμα μου!
Το χειρότερο, όμως, που κάνει το αισχρό νομοσχέδιο, εκτός απ το χαράτσωμα όσων αγαπούν και περιθάλπτουν τα ζώα, είναι ότι ουσιαστικά αντί να λύσει το πρόβλημα με τα πάρα πολλά αδέσποτα αδέλφια μου και να δώσει κίνητρα να βρουν σπίτι κι αυτά, οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο! Γιατί οι άνθρωποι δεν σκέφτονται όλοι σαν την άνθρωπό μου και αρκετούς φίλους της, θα διώξουν κι αυτά τα ζωάκια που έχουν σπίτι τους για να μην πληρώνουν. Κάποιοι γιατί δεν έχουν και κάποιοι γιατί δεν τους νοιάζει. Κι έχοντας ζήσει στην θαλπωρή ενός σπιτιού τόσα χρόνια ξέρω ότι είναι χειρότερο να χεις σπίτι και να βρεθείς στον δρόμο απ το να μην είχες ποτέ...
Αυτό που πάνε να κάνουν είναι φορομπηξία στους ανθρώπους μας και γενοκτονία για μας. Χώρια που είναι και πρόβα για να τα εφαρμόσουν και σε σας τους ανθρώπους!
Με ευθανασία σας κόβω όλους!
Βοηθήστε να μην περάσει το αισχρό νομοσχέδιο.
Βοηθήστε να βρουν ζωή αντί για θάνατο και βία όλα τα ζώα.
Μην τους αφήσετε να μας αφανίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση