GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αεροσυνοδός-σύμβολο της τρομοκρατικής επίθεσης στις Βρυξέλλες μιλά για τον εφιάλτη που έζησε

Η Ινδή αεροσυνοδός Νίντι Τσαφεκάρ έγινε το πρόσωπο της τραγωδίας μετά την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες. Δύο χρόνια μετά την επίθεσ...

Η Ινδή αεροσυνοδός Νίντι Τσαφεκάρ έγινε το πρόσωπο της τραγωδίας μετά την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες. Δύο χρόνια μετά την επίθεση, η 43χρονη φοράει γάντια και στα δύο χέρια και έχει μερική μόνο αίσθηση των ποδιών της.
Η Νίντι μίλησε στο Έθνος για αυτή την τραυματική εμπειρία.
"Όσα βίωσα το πρωί της 22ας Μαρτίου δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Ένιωσα το σώμα μου να σηκώνεται στον αέρα για αρκετά μέτρα και να προσγειώνεται με τα πόδια στο έδαφος. Ωστόσο, είχα τις αισθήσεις μου. Άκουγα κραυγές και κλάματα, ανθρώπους να βαριανασαίνουν. Προσπάθησα να σηκωθώ για να τους βοηθήσω. Και τότε συνειδητοποίησα ότι δεν ένιωθα τα πόδια μου... Το πιο δύσκολο έργο το ανέλαβε ο σύζυγός μου. Όταν συνέβη το τρομοκρατικό χτύπημα, τα παιδιά μου ήταν στο σχολείο. Εκείνος έπρεπε να τους πει τι συνέβη. Ο γιος μου πάγωσε, δεν είχε καμία αντίδραση, είναι ο εσωστρεφής της οικογένειας. Η κόρη μου, μόλις το έμαθε, λιποθύμησε. Και μετά ο άντρας μου έφυγε και ήρθε μαζί μου" περιέγραψε η 43χρονη μητέρα.
"Τα παιδιά ήθελαν να με δουν, αλλά για αρκετές ημέρες ήμουν σε κώμα και καλυμμένη με γάζες! Δεν υπήρχε τρόπος ούτε φωτογραφία να βγάλω για να πεισθούν ότι είμαι ακόμη ζωντανή" και συμπλήρωσε "Η ζωή μου άλλαξε, αλλά κατάφερα να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση