GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στη Γαλλία - Άνδρας έπεσε με το αυτοκίνητο του σε στρατιωτικούς

Συναγερμός σήμανε στις γαλλικές Αρχές το πρωί της Πέμπτης όταν ένας άνδρας προσπάθησε να πέσει με το αυτοκίνητο του πάνω σε στρατιωτικούς...

Συναγερμός σήμανε στις γαλλικές Αρχές το πρωί της Πέμπτης όταν ένας άνδρας προσπάθησε να πέσει με το αυτοκίνητο του πάνω σε στρατιωτικούς.
Ο άνδρας προσπάθησε να πέσει με το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω σε στρατιωτικούς οι οποίοι είχαν βγει για τρέξιμο από το στρατόπεδο της Βαρς-Αλιέρ-ε-Ρισέ, στην Ιζέρ, στην κεντροανατολική Γαλλία, όπως έγινε γνωστό από πηγές προσκείμενες στην έρευνα για την υπόθεση.
Μία από τις πηγές διευκρίνισε ότι στις 8:45 το πρωί, κοντά στο στρατόπεδο, ένας άνδρας προσπάθησε να "πέσει πάνω σε στρατιωτικούς του 93ου συντάγματος πυροβολικού στην ορεινή περιοχή του Βαρς, οι οποίοι φαινόταν σαφώς ότι ήταν στρατιωτικοί και στη συνέχεια διέφυγε".
Μία άλλη πηγή που αναφέρθηκε στο περιστατικό σημείωσε ότι "λόγω των συνθηκών, το περιστατικό αυτό ελήφθη σοβαρά υπόψη, μολονότι δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα του οδηγού. Κανένας δεν τραυματίστηκε".
Άνδρες της αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη που τράπηκε σε φυγή.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, Sputnik, Reuters
Πηγή ΦΩΤΟ: The Sun, LEDAUPHINE.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση