GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυσαρεστημένος ο Τόσκας από την ΕΛ.ΑΣ: "Τα επαναλαμβανόμενα λάθη δεν μπορεί να μην ελέγχονται"

Επίσκεψη στο Μέγαρο της ΓΑΔΑ πραγματοποίησε το πρωί ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας. Σε ομιλία του στο αμφιθέ...

Επίσκεψη στο Μέγαρο της ΓΑΔΑ πραγματοποίησε το πρωί ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.
Σε ομιλία του στο αμφιθέατρο, παρουσία και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Τόσκας, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας, μετά τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά τις τελευταίες ημέρες, σε όλη τη χώρα, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας και ζήτησε αυτό, να αλλάξει άμεσα.
Έτσι, από αύριο, τίθεται σε εφαρμογή νέο επιχειρησιακό σχέδιο από αύριο, με πεζές περιπολίες σε εμπορικούς δρόμους και πλατείες, τόσο ένστολων όσο και αστυνομικών με πολιτικά.
Ο κ. Τόσκας τόνισε, ότι η χώρα είναι πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή και η αστυνομία οφείλει να δίνει το αίσθημα ασφάλειας τόσο στους πολίτες.
"Τα λάθη συγχωρούνται, αλλά τα επαναλαμβανόμενα λάθη και η αδιαφορία δεν μπορεί να μην ελέγχονται. Πρέπει να έχετε ξεκάθαρες εντολές κι αν δεν έχετε, θα πρέπει να ελέγχονται και αυτοί που σας τις δίνουν", είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση