GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Ξυδάκης για το επεισόδιο με τον Λαγό στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Στο επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίτερα στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό, αναφέρθηκε ο Νίκος Ξυδάκης. Ο...

Στο επεισόδιο που σημειώθηκε νωρίτερα στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό, αναφέρθηκε ο Νίκος Ξυδάκης.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Γιάννη Λαγό είπε: «Το προκληθέν επεισόδιο δεν είναι μεμονωμένο, δεν είναι τυχαίο, εντάσσεται σε μια κατασκευασμένη και προσεχτικά σχεδιασμένη στρατηγική χαμηλής έντασης καθώς εξελίσσεται η δίκη που αφορά σε φόνους και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης».
«Δεν θα πρέπει ως εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του κοινοβουλίου να δώσουμε μήνυμα στις νεότερες γενεές ότι η δημοκρατία μπορεί μεν να ανέχεται, να συμπεριλαμβάνει, να συνθέτει, να αγκαλιάζει, να συγχωρεί αλλά ποτέ δεν συγχωρεί τους αρνητές της δημοκρατίας , τους υβριστές του δημοκρατικού φρονήματος του ελληνικού λαού και τους καθυβριστές της ιστορικής μνήμης. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν αρνητή και υπόδικο να μετατρέψει τη δημοκρατία του 2018 σε δημοκρατία της Βαϊμάρης του 1933», τόνισε ο κ. Ξυδάκης και πρόσθεσε:
«Περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου να συμμετάσχουν σε μια συζήτηση για το πώς θα εξαντλήσουμε τα όρια του κανονισμού της βουλής αλλά και πώς ενδεχομένως θα συγκλίνουμε για να ενισχύσουμε τον κανονισμό, εν ανάγκη και με συνταγματική αναθεώρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση