GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Αθήνα – Μεθυσμένη γυναίκα έσπειρε τον πανικό - ΒΙΝΤΕΟ

Αεροσκάφος της EasyJet που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μάντσεστερ - Πάφος, αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αε...

Αεροσκάφος της EasyJet που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Μάντσεστερ - Πάφος, αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" επειδή μια επιβάτης βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.
Σύμφωνα με την Daily Mail, επρόκειτο για μια 23χρονη κοπέλα η οποία μαζί με τις φίλες πήγαινε για διακοπές στην Κύπρο και άρχισε να επιτίθεται λεκτικά τόσο στο πλήρωμα όσο και σε άλλους επιβάτες. Αφού το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Αθήνα, απομακρύνθηκαν από αυτό τέσσερα άτομα εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς τους.
Μάλιστα σε βίντεο που τράβηξε ένας από τους επιβάτες φαίνεται η 23χρονη να βρίζει ένα μέλος του πληρώματος ρωτώντας χαρακτηριστικά «Θέλεις να γίνω πόρνη;» Αμέσως μετά οι επιβάτες προσπαθούν να την ηρεμήσουν, ωστόσο όταν κάθεται στην θέση της ξεσπάει σε κλάματα. Παράλληλα λέει ότι εάν την διώξουν από την πτήση θα την βιάσουν, ενώ φαίνεται να θεωρεί ότι βρίσκεται ήδη στην Κύπρο.
«Φοβάμαι. Θέλω να πάω σπίτι. Σας παρακαλώ, να με πάτε στο σπίτι μου. Δεν θέλω να κάνω διακοπές», είπε η 23χρονη. Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου την απομάκρυνα από το αεροπλάνο η νεαρή κοπέλα επιτέθηκε και έβρισε τον επιβάτη που κατέγραφε το περιστατικό σε βίντεο.
Οι υπόλοιποι επιβάτες αμέσως μετά τη λήξη του περιστατικού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ άλλοι είπαν ότι η κοπέλα ήταν μεθυσμένη από την ώρα που επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος.
«Ήταν όλοι πολύ μεθυσμένοι. Έπιναν τα δικά τους ποτά στην πτήση. Άρχισαν να βρίζουν, να τσακώνονται και να απειλούν άλλους επιβάτες, οπότε το αεροπλάνο άλλαξε πορεία προς την Αθήνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας επιβάτης στην Daily Mail.
Τέλος εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας επιβεβαίωσε ότι η πτήση άλλαξε πορεία και ότι απομακρύνθηκαν τέσσερις επιβάτες στην Αθήνα, εξαιτίας της συμπεριφοράς τους.
Δείτε το βίντεο της Daily Mail
Πηγή βίντεο: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση