GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παιδικός σταθμός "κολαστήριο" - Εργαζόμενες νάρκωναν δίχρονα παιδιά

Για κακοποίηση ανηλίκων κατηγορούνται τρεις εργαζόμενες σε παιδικό σταθμό στο Ντες Πλεν του Ιλινόις των ΗΠΑ. Οι τρεις γυναίκες έδιναν, σύ...

Για κακοποίηση ανηλίκων κατηγορούνται τρεις εργαζόμενες σε παιδικό σταθμό στο Ντες Πλεν του Ιλινόις των ΗΠΑ. Οι τρεις γυναίκες έδιναν, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τσίχλες μελατονίνης στα παιδιά, με αποτέλεσμα αυτά να πέφτουν σε λήθαργο.
Οι τρεις εργαζόμενες στον παιδικό σταθμό είχαν υπό την επίβλεψή τους 12 παιδιά ηλικίας 2 και 3 ετών και φαίνεται πως τους έδιναν τις τσίχλες λίγο πριν τα βάλουν για ύπνο το μεσημέρι. Η μελατονίνη είναι μία ουσία που παράγει ο εγκέφαλος κατά τη διαδικασία του ύπνου και κυκλοφορεί ως φαρμακευτική ουσία για όσους πάσχουν από αϋπνίες.
Και οι τρεις γυναίκες παραδέχθηκαν την πράξη τους, ωστόσο υποστήριξαν πως δεν θεώρησαν πως έκαναν κάτι κακό. Βέβαια, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, πάνω στη συσκευασία αυτής της τσίχλας αναγράφεται πως απαγορεύεται η κατανάλωσε σε παιδιά κάτω των 16 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση