GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσικό ΥΠΕΞ: Η Βρετανία μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση στην κόρη του Ρώσου πράκτορα

Αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε πως η Βρετανία μπορεί να βρίσκεται πίσω από τη χημική επίθεση εναντίον της Γιούλια ...

Αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε πως η Βρετανία μπορεί να βρίσκεται πίσω από τη χημική επίθεση εναντίον της Γιούλια Σκριπάλ, κόρης του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ.
«Η λογική λέει πως υπάρχουν μόνο δύο ενδεχόμενα», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Γερμακόφ, επικεφαλής του τμήματος μη εξάπλωσης και ελέγχου των εξοπλισμών του υπουργείου, σε συνάντηση με ξένους πρεσβευτές στη Μόσχα.
«Είτε οι βρετανικές αρχές δεν είναι ικανές να παράσχουν προστασία από μια τέτοια, ας την πούμε έτσι, τρομοκρατική επίθεση στο βρετανικό έδαφος, είτε, άμεσα ή έμμεσα, δεν κατηγορώ κανέναν, έχουν ενορχηστρώσει μια επίθεση εναντίον ενός Ρώσου πολίτη», είπε ο Γερμάκοφ προτού αφήσει να εννοηθεί ότι και οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να φέρουν κάποια ευθύνη.
«Αν κάποιος έχει φαντασία, μπορεί να φανταστεί ότι όλο αυτό σκηνοθετήθηκε πέρα από τον Ατλαντικό», πρόσθεσε.
«Όποια στρατιωτική τοξική ουσία (και να είχε χρησιμοποιηθεί) θα είχε προκαλέσει πολλά θύματα στον τόπο της δηλητηρίασης. Όμως στο Σάλσμπερι, δεν ήταν καθόλου αυτή η περίπτωση», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση