GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ του Τσίπρα ο (πολιτικός φίλος του Σημίτη) Ν. Μουζέλης...

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης   Ώστε έτσι κύριε Μουζέλη... Σήμερα στα ΝΕΑ , ο γνωστός ευρωπαϊστής και εκσυγχρονιστής καθηγητής κύριος Μο...

Γιάννης Ματθαίου Σουλαδάκης 
Ώστε έτσι κύριε Μουζέλη...
Σήμερα στα ΝΕΑ, ο γνωστός ευρωπαϊστής και εκσυγχρονιστής καθηγητής κύριος Μουζέλης, γίνεται απολογητής και πολιτικός συνήγορος του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ.
Ουσιαστικά προτείνει να γίνουν τσόντα του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά να απορροφηθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ οι δυνάμεις που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και σήμερα περιφέρονται ταλαιπωρούμενες γύρω από τους κατά καιρούς κεντροαριστερούς αυτοσχεδιασμούς και πειράματα στου "κασίδη το κεφάλι".
Συμβουλεύει μάλιστα και προτρέπει επί του πρακτέου, την κυρία Γεννηματά.
Ώστε έτσι κύριε Μουζέλη... υπερασπιστής αυτής της άθλιας, αντιδημοκρατικής, αναχρονιστικής, νεοσταλινικής πολιτικής συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ, αυτού του άθλιου, χωρίς αρχές, υβριδικού πολιτικού μορφώματος.
Μπράβο κύριε Μουζέλη, ευρωπαϊστή και εκσυγχρονιστή... μια ζωή σας βρώμαγε το ΠΑΣΟΚ κι ο Ανδρέας, να τώρα, επιτέλους βρήκατε το πολιτικό σας φως!!!!
Δυστυχώς για σας κύριε Μουζέλη δεν ισχύει το γνωστό γνωμικό, "τα ύστερα τιμούν τα πρώτα"...."....

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση