GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ! Επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος...

Αμέσως μετά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός αθλητισμού ανακοίνωσε την επ' αόριστον ...

Αμέσως μετά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο υφυπουργός αθλητισμού ανακοίνωσε την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος.
Μιλώντας προς τους δημοσιογράφους δήλωσε πως: "Η κυβέρνηση έχει δώσει μάχες, μένουν περισσότερα να γίνουν. Δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει η προσπάθεια να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος"

"Το πιο σημαντικό είναι οι κανόνες που ισχύουν έναντι όλων", πρόσθεσε και ανακοίνωσε:
Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα. Τις επόμενες ώρες θα γίνουν συναντήσεις με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς, τη Λίγκα, ενώ είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UΕFΑ και δεν θα εκκινήσει αν δεν υπάρξει κοινό συμφωνημένο πλαίσιο από όλους".

Ερωτηθείς για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μετά το περιστατικό εισβολής του Ιβάν Σαββίδη με όπλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, δήλωσε:
"Τα πάντα είναι στο τραπέζι τις επόμενες ώρες θα κάνουμε τις συζητήσεις. Όλα είναι στο τραπέζι εφόσον δεν κάνουν όσοι πρέπει τις κινήσεις τους. Πάμε σε μια επ' αόριστον διακοπή και βλέπουμε".

Για το τί πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα, για να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, είπε: "Χρειάζεται ένα νέο πλαίσιο κανόνων συμφωνημένο απ' όλους, ένα νέο πλαίσιο με αυστηρότερους κανόνες. Οι ποινές θα είναι αυστηρότερες για όλους".

Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Βασιλειάδης άφηνε από χθες ανοικτό το ενδεχόμενο της διακοπής του πρωταθλήματος "μετά από συνεννόηση με την UEFA", όπως ανέφερε, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του πως ήρθε η ώρα για "δύσκολες αποφάσεις".

"Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα. Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα. Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις", ανέφερε χαρακτηριστικά.

2 σχόλια

  1. ΘΕΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ - "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ" - ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ (ΠΠΠ)!


    Εμείς πάντος δεν βλέπουμε καμμιά ΠΟΙΟΤΙΚΗ Διαφορά μεταξύ "Προ" Μνημονιακής Περιόδου και Μνημονιακής Περιόδου!!! Απλά βλέπουμε ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ Επιταχυντών της Εθνικής/Κρατικής Καταστροφής!
    Όταν π.χ. ο Ζουράρης είπε "ότι για αγορά στυλό για το γραφείο του χρειάζεται να πάρει άδεια από την Τρόικα" είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ η Ελληνική Πολιτική και Πολιτεία "εδώ και εξήντα χρόνια βάσανα και διωγμοί!"!
    Ποτέ οι "Άρχοντες" (Τρομάρα Τους) της Χώρας δεν Μερίμνησαν σε Κανένα Τομέα (Γεωργία Βιομηχανία Επιστήμη Κοινωνικό Κράτος Δημοκρατικούς Θεσμούς)! Αντιθέτως ΔΙΩΧΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Φεγγάρι μάγια μου έκανες)! Αυτή π.χ. η Ανέκαθεν "ΠΟΙΟΤΗΤΑ" ΤΟΥΣ έγινε επί "ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ" ΠΟΣΟΤΙΚΗ (που εμπεριέχει και τον Αποδεκατισμό Της Χώρας στο βάθος Του Χρόνου!)!
    Στο ΙΔΙΟ μήκος κύματος είναι και όλοι οι Τομείς που προαναφέρθηκαν!
    Αντιθέτως "Προώθησαν" την Παροχή Υπηρεσιών (ΑΠΛΑ: ΥΠΗΡΕΤΕΣ)! ΟΡΙΣΑΝ (Αντιεπιστημονικά) τον Τουρισμό/Γκαρσονιλίκι/Τεμενάδες ως ... ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΥΛΩΝΑ!!! Ανάγαγαν Το (που ναι υπέροχα) Σατζίκι Σουβλάκι Συρτάκι σε ΈΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!!!
    Έτσι ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΤΑΝΕ Η Ελληνική Πολιτική Πολιτεία... Γκαρσονιλίκια Τεμενάδες και Υπηρέτες (ΌΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ)!!!

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΑΠΛΟ: Η Χώρα Μας Είναι Ένας Αποικιοκρατούμενος Μαχαλάς! Μια Αγγλοαμερικάνικη Αποικία! Και ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ σε μια Αποικία δεν Υπήρχε Αστική Τάξη (Αξιωματικός Κανόνας) αλλά ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ - ΤΑΞΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΩΝ! Στην Λαϊκή γλώσσα: ΛΑΚΕΔΕΣ (και στην διάθεση μας περίπτωση λόγω της Οθωμανικής Καταστολής του Ραγιαδισμού) ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!

    Σύνοψις: Αυτό Βλέπουμε Σήμερα με Ποσοτικούς Επιταγχυντές! Η Ποιότητα Τους Είναι Ίδια...Medre!!!

    Όλα Τα ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΓΩ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τσιπράκος χασκογελά με τους κολητούς του και σε ανοιχτή επαφή με το skype χασκογελά μαζί τους και ο αλητάκος για όλες τις βρωμοδουλιές ο σαβίδης..........μέρες τώρα ο μπούλης ένοιωθε στριμωγμένος επικοινωνιακά με τα τρέχοντα, και πελαγοδρομούσε έχοντας τον καμμένο να ικανοποιεί αοράτως το μισό ακροατήριο και τους γλυκομούρηδες-αλογομούρηδες δικούς του, από τηλεοράσεως και ραδιοφώνων το άλλο μισό ανά την επικράτεια, ( ολοι τους το ιδιο ειναι ) εκεί λοιπόν που τάχε χαμένα, όχι από έγνοια για τον τόπο αλλά για το τομάρι του, ένας κολητός ρίχνει την ιδέα να ρίξουν τον σαβίδη στο παιχνίδι του αποπροσανατολισμού, το πως θα μας δουν παγκοσμίως στα αρχίδια τους, το τομάρι τους νάναι καλά, άσε που ήταν και η συνάντηση με τον θεοδωράκη και θα του το έπαιζε και αδέκαστος για να τον γλύψει, και το έπαιξε.
    Έτσι στήθηκε το σκηνικό και ευκαιρίας δοθείσης μπούκαρε στο γήπεδο ο μάγκας φορώντας το μπουφάν του! Στο μαξίμου που ήταν σε ανοιχτή γραμμή το είδαν αλλά δεν τους γέμισε το μάτι, δεν ήταν και τόσο τραγικό, και δόθηκε η εντολή να βγάλει το μπουφάν για να φανεί το πιστόλι! Όπερ και εγένετο..... Αν ο σαβίδης από αγνά αισθήματα μπουκάριζε στο γήπεδο κάτι τρέχει στα γύφτικα, τόχουν κάνει και τόσοι άλλοι, αλλά με πιστόλι κανείς. Τι ήταν αυτό που ώθησε τον σαβίδη να βγάλει το μπουφάν και να δείξει πως έχει πιστόλι; Η αγάπη του για τον πάοκ; Τρίχες, για όχημα τον έχει. Ήταν η εντολή από το ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ! Δεν ήξερε ο σαβίδης ότι επιδεικνύοντας το πιστόλι ότι προσωπικά την έχει βάψει ποδοσφαιρικά; ΤΟ ΗΞΕΡΕ... γιατί το έκανε; ΗΡΘΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, και τα σκυκλιά δεμένα. ( θα το εξαργυρώσει χοντρά ) ( έχει πάρει μια χοντρή προκαταβολή με το πρόστιμο της σεκαπ )Αυτός είναι ο τσίπρας, αυτός είναι ο σύριζα από την μια άκρη ως την άλλη, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, που είναι στην κοινοβουλευτική ομάδα, υπουργοί, στελέχη και όσοι άλλοι αξιωματούχοι δεν λογαριάζουν ούτε την πατρίδα μας ούτε εμάς κάτι το ελάχιστο παραπάνω από τα σκατά τους.
    Είθε να τα λουστούν.
    Υστερόγραφο. Το συριζαίικο φασιστικό παιχνίδι με τα τάγματα ασφαλείας, ρουβίκωνες και άλλους, καλά πάει, προπονούνται τα παιδιά για την περίπτωση που αλλάξει κυβέρνηση, εκτονώνουνται, μαθαίνουν κάποια πλουσιόπαιδα τον δρόμο προς την εξουσία, εκπαιδεύονται στο να γράφουν στην πράξη στα παπάρια τους κάθε τι αντίθετο σε αυτούς, έτσι έκανε και ο τσιπράκος, και που και που ρίχνουνε και καμιά σφαλιάρα στον ίδιο τον σύριζα για τα προσχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση