GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Καίει" τον ΠΑΟΚ το κατηγορητήριο - Οι ποινές με τις οποίες κινδυνεύει

Πριν από λίγη ώρα κλήθηκαν σε απολογία ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λιούμπος Μίχελ και Ιβάν Σαββίδης για όσα έγιναν στο ντέρμπι της Κυριακής και το κατηγορ...

Πριν από λίγη ώρα κλήθηκαν σε απολογία ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λιούμπος Μίχελ και Ιβάν Σαββίδης για όσα έγιναν στο ντέρμπι της Κυριακής και το κατηγορητήριο δυσχεραίνει πολύ την θέση της ομάδας της Θεσσαλονίκης.
Βάσει του κατηγορητηρίου δεν θεωρείται ότι η ΑΕΚ είναι υπαίτια για τη διακοπή του αγώνα, ωστόσο η «Ένωση» κλήθηκε λόγω της ένστασης του ΠΑΟΚ.
Από την άλλη, το κατηγορητήριο είναι εξαιρετικά βαρύ για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης κριθεί υπαίτια για την διακοπή τότε οι ποινές που θα επιβληθούν θα είναι πρόστιμο, αφαίρεση τριών βαθμών φέτος και δύο από το επόμενο πρωτάθλημα και το παιχνίδι θα κατακυρωθεί στην ΑΕΚ.
Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Λούμπος Μίχελ απειλούνται με πρόστιμο τουλάχιστον 50.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο από 3 εώς 5 χρόνια.
Για τις κλήσεις των παραγόντων της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κινδυνεύει με ποινές α)κεκλεισμένων των θυρών, β)αφαίρεσης βαθμών και γ)υποβιβασμού, ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος που θα κρίνει ο Αθλητικός δικαστής.
Θυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ένσταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα κατηγορώντας την ΑΕΚ ως υπάιτια. Η «Ένωση» θα προσπαθήσει να αντικρούσει την ένσταση.
Η εκδίκαση θα γίνει την Παρασκευή 16/3 στις 10:30. Την ίδια μέρα έχει κληθεί ο ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν στα Γιάννενα στον αγώνα με τον ΠΑΣ, αλλά και στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση