GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΡΓΗ για τον Κατσίκη...

Maria Kiriakidoy    Το τραγικότερο στη δήλωση Κατσίκη δεν είναι το περιεχόμενο της αλλά το ότι μέσω αυτής προτείνει να παραβιαστεί απόφα...

Maria Kiriakidoy 
 Το τραγικότερο στη δήλωση Κατσίκη δεν είναι το περιεχόμενο της αλλά το ότι μέσω αυτής προτείνει να παραβιαστεί απόφαση δικαστηρίου και κατ'επέκταση οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας.
Και αυτός ο άνθρωπος είναι νομικός και βουλευτής κόμματος που συγκυβερνά.

Κωνσταντίνος Αγαΐτσης 
Επίσης τραγικό είναι το πως αντιμετωπίστηκε από τους παριστάμενους δημοσιογράφους η μεν Αναστασοπούλου δεν σχολίασε ο δε Οικονόμου επικροτούσε και το παρουσίαζε ως κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο

Basilis Primikiris
Ο Κατσίκης των ΑΝΕΛ μίλησε " ανταλλαγή ομήρων" 8 αυτοί 2 εμείς! Με αυτούς συμμάχησε ο Τσίπρας και η παρέα του η απόλυτη ξεφτίλα!

Yannis Koutsomitis
Ο κάθε Κατσίκης αποτελεί τυπικό παράδειγμα Έλληνα με ελαστική αντίληψη για το κράτος δικαίου, το διαχωρισμό των εξουσιών, εν τέλει την ίδια τη φύση της Δημοκρατίας. Και το δυστύχημα είναι πως αυτές οι αντιλήψεις έχουν μεγάλη απήχηση στην κοινωνία.
Αν γινόταν ένα δημοψήφισμα με ερώτημα: "Δέχεστε να παρακαμφθεί η Δημοκρατία προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα τα δύο παιδιά μας", δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το ποιό θα ήταν το αποτέλεσμα.

Σπύρος Σούρλας
Ο φασιστας της κυβερνητικης 'συμμοριας'ξεπερναει καθε οριο πολιτικης αθλιοτητας και ζητα ανταλλαγη των 8 Τουρκων με τους δυο Ελληνες .
Ξετσιπωτοι που ντροπιαζουν το ανθρωπινο ειδος και καλλιεργουν τα πιο πρωτογονα φυλετικα αντανακλαστικά

Andreas Robotis
Μόλις πριν λίγο,ο κυβερνητικός βουλευτής Κατσίκης,πρότεινε ευθέως την ανταλλαγή των στρατιωτικών,με τους οκτώ Τούρκους που ζητά έκδοση ο σουλτάνος.Περιμενω αποπομπή του άμεσα...

Παντελής Καψής
Αν υπήρχε μια πιθανοτητα να αποδωσει η ευρωπαική μεσολαβηση και να γυρισουν οι στρατιώτες πριν το πασχα καμμενος κ ανελ φρόντισαν να την ακυρώσουν. Με τις δηλωσεις περι ανταλλαγης με τους 8 τούρκους στρατιωτικους, υιοθετουν την λογική ερντογαν ο οποιος τωρα εχει καθε λογο να περιμενει κ να μην τους απελευθερωσει. Μας ειχε προιδεάσει φυσικα ο Καμμένος με τα περί ομηρίας αλλά κ τις άκρως προκλητικες δηλωσεις του τυπου οι τουρκοι δεν εχουν το σθενος να μας επιτεθούν- ουσιαστικα τους προκαλουσε να το κάνουν. Είναι επικίνδυνοι για τν χώρα.

Γιάννης Σιάτρας
Θα γελάει και θα τρίβει τα χέρια του ο Ερντογάν, για τους ηλίθιους που έχουμε στη Βουλή μας. 😮

Elena Milioti
Ο Κατσίκης των ΑΝΕΛ είπε ότι μία λύση ίσως ήταν να παρακάμψουμε την δικαιοσύνη και να δώσουμε τους 8 τουρκους αξιωματικούς στον Ερντογάν και να πάρουμε τους δύο δικους μας σε αντάλλαγμα.
Εγώ παλι λεω,ότι μια λύση ίσως να ηταν, να δώσουμε τον Κατσικη σε αντάλλαγμα για τους δυο δικους μας. Ε;

Eftychis Vardoulakis
"Να παρακάμψουμε τη Δικαιοσύνη", λέει ο άλλος. Βουλευτής! Να παρακάμψουμε τη Δικαιοσύνη! Διότι τι νόημα έχουν τα θεμέλια της Δημοκρατίας και του κράτους δικαίου προκειμενου να κάνουμε τη δουλίτσα μας. Τώρα με τους 8 και τους 2, αύριο σε μια ένα άλλο θέμα. Σε θεσμική τάξη, νομιμότητα, ανθρώπινα δικαιώματα, κλπ θα κολλήσουμε τώρα; Εκφασισμός απροκάλυπτος, αλλά δυστυχώς και αδιόρατος.
Το πρόβλημα με την κρίση δεν είναι μόνο οικονομικό. Είναι και ότι μια σειρά από ζωντόβολα που θα έπρεπε να είναι κλειδωμένα σε βουστάσια βρέθηκαν σε ρόλο εθνικων ταγών...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση