GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εισβολή ληστών στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία - Τον έδεσαν και του άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα

Τον τρόμο έζησε γνωστός επιχειρηματίας μέσα στο σπίτι του περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής. Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στη μονοκατοικ...

Τον τρόμο έζησε γνωστός επιχειρηματίας μέσα στο σπίτι του περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής. Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στη μονοκατοικία όπου διαμένει και αφού τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν, πήραν χρήματα, κοσμήματα και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μέλη συμμορίας που δρα κυρίως σε περιοχές των Βορειανατολικών προαστίων εισέβαλε στο σπίτι την ώρα που ο επιχειρηματίας ήταν μόνος του και με την απειλή βίας, του ζήτησαν να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.
Τελικά, οι δράστες, αφού βρήκαν τα χρήματα και κοσμήματα που αναζητούσαν, τον έδεσαν και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Ο επιχειρηματίας μπόρεσε αργότερα να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση