GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαχαίρωσαν τον ανιψιό διάσημης ηθοποιού - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - ΦΩΤΟ

Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο έσπευσε στο πλευρό του 21χρονου ανιψιού της, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πολλαπλά χ...

Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο έσπευσε στο πλευρό του 21χρονου ανιψιού της, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε με μαχαίρι από άγνωστο.
Η Λιζ Χάρλεϊ επέστρεψε εσπευσμένα από τις ΗΠΑ, στο Λονδίνο, μόλις έμαθε ότι ο ανιψιός της βρέθηκε μαχαιρωμένος. Ο Μάιλς Χάρλεϊ δέχθηκε την επίθεση από άγνωστο και η οικογένεια αλλά και η αστυνομία κάνει έκκληση για όποιον είδε το περιστατικό να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Ένας φίλος της οικογένειας δήλωσε στην εφημερίδα Sun: "Η οικογένεια του φοβόταν το χειρότερο. Ευτυχώς, το μαχαίρι δεν χτύπησε ζωτικά όργανα.
"Η αστυνομία και το ιατρικό προσωπικό ήταν άψογοι. Ευχαριστούμε για τα μηνύματα. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εκείνον και για την οικογένεια μας" έγραψε στον λογαριασμό της στο twitter. Η μητέρα του Μάιλς είναι η μεγάλη αδελφή της Λιζ Χάρλεϊ και διατηρούν πολύ στενές επαφές, καθώς έχει δώσει συμβουλές για την καριέρα του ανιψιού της, ο οποίος είναι μοντέλο.
Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση