GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Κατηγορούμενος επιτίθεται σε μάρτυρα με στυλό προτού πέσει νεκρός

Αμερικανός ομοσπονδιακός δικαστής έδωσε στη δημοσιότητα, μετά από 4 ολόκληρα χρόνια, βίντεο της άγριας επίθεσης ενός μέλους συμμορίας ενα...

Αμερικανός ομοσπονδιακός δικαστής έδωσε στη δημοσιότητα, μετά από 4 ολόκληρα χρόνια, βίντεο της άγριας επίθεσης ενός μέλους συμμορίας εναντίον μάρτυρα σε δίκη για υπόθεση εκβιασμών.
Στο βίντεο βλέπουμε τις στιγμές που ο 25χρονος κακοποιός Σιάλε Ανγκιλάου, μέλος της συμμορίας με το όνομα Tongan Crips, σηκώθηκε, άρπαξε ένα στυλό ή μολύβι και έτρεξε προς τον μάρτυρα, που έδινε κατάθεση, το 2014, σε δικαστήριο του Σόλτ Λέικ Σίτι. Ο μάρτυρας, ο οποίος ήταν και αυτός μέλος της συμμορίας ήταν αλυσοδεμένος και κατάφερε να μετατοπιστεί στη γωνία της αίθουσας και να αποφύγει τον 25χρονο.
Αστραπιαία μία γυναίκα αστυνομικός τραβά το όπλο από τη θήκη του και πυροβόλησε τέσσερις φορές τον Ανγκιλάου.
«Πέτα το στυλό, ρίξε το στυλό από το χέρι σου», ακούγεται να του φωνάζει ένας άλλος αστυνομικός. Το βίντεο είναι αλλοιωμένο για να προστατέψει τα στοιχεία του δικαστή, της αστυνομικού, και των μαρτύρων που βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση