GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη "βόμβα" Κοστέλο για τη μετά των μνημονίων εποχή

Την πεποίθηση ότι, η Ελλάδα θα χρειαστεί πρόσθετα μέτρα για τη διευθέτηση του χρέους της εξέφρασε ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδ...

Την πεποίθηση ότι, η Ελλάδα θα χρειαστεί πρόσθετα μέτρα για τη διευθέτηση του χρέους της εξέφρασε ο επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της Κομισιόν, Ντέκλαν Κοστέλομιλώντας στο τρίτο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών.
Μάλιστα ο κ. Κοστέλο, επεσήμανε ότι, πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η σχετική μελέτη για το χρέος ενώ πρόσθεσε ότι «οι Ευρωπαίοι εταίροι έχουν καλό παρελθόν στο να υλοποιούν αυτά για τα οποία δεσμεύονται οπότε αναμένεται να προχωρήσουν στην έγκριση μέτρων τα οποία θα καταστήσουν το ελληνικό χρέος βιώσιμο».
Εν συνεχεία ο κ.Κοστέλο υποστήριξε ότι δεν αρκούν τα μέτρα για τη διευθέτηση του χρέους και ότι απαιτείται συνέχιση των μεταρρυθμίσεων ώστε να διασφαλιστεί η πορεία ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας:
«Καλούμαστε να καταλήξουμε σε μια συμφωνία πακέτο η οποία θα δημιουργήσει εμπιστοσύνη στις αγορές αλλά και τα σωστά κίνητρα στην Ελλάδα ώστε να εμμείνει σε σωστές δημοσιονομικές πολιτικές. Δεν θέλουμε πρόσθετες μεταρρυθμίσεις ή λήψη πρόσθετων δημοσιονομικών μέτρων αλλά την εφαρμογή των όσων έχουν ήδη συμφωνηθεί».
Πηγή: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση