GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΠΛΗΞΗ(;) απ' το "Βήμα"! Ο Πάιατ αποκαλεί «ηγέτη» (της Αν. Μεσογείου) τον Τσίπρα...

Ιδιαίτερη εντύπωση και ποικίλα σχόλια προκαλεί ένα σχόλιο του ΒΗΜΑτοδότη, της παραπολιτικής στήλης του της κυριακάτικης εφημερίδας ΒΗΜΑ, ...

Ιδιαίτερη εντύπωση και ποικίλα σχόλια προκαλεί ένα σχόλιο του ΒΗΜΑτοδότη, της παραπολιτικής στήλης του της κυριακάτικης εφημερίδας ΒΗΜΑ, που είναι στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας.
Μέσω του σχολίου μεταφέρονται πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, εκθειάζει τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο αποκαλεί ηγέτη (leadership) της Ανατολικής Μεσογείου.
Μάλιστα στο σχόλιο γίνεται αναφορά, ότι ο Αμερικανός πρεσβευτής συναντάται συχνά πυκνά με το πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος σχολιάζεται εκτεταμένα στους πολιτικούς κύκλους, καθώς η εφημερίδα το ΒΗΜΑ ανήκει στον Όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, τα ΜΜΕ του οποίου πρόσκεινται στην αξιωματική αντιπολίτευση και σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζονται φιλοκυβερνητικά. Παρόλα αυτά σε μία στήλη με υψηλή αναγνωσιμότητα, που διαβάζεται περισσότερο από όλες τις στήλες του ΒΗΜΑτος, υπάρχει στη σημερινό φύλλο (4 Μαρτίου 2018) ένα σχόλιο που υπερτονίζει τον ηγετικό ρόλο του Αλέξη Τσίπρα και ταυτόχρονα αποτελεί "καρφί" για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το πλήρες κείμενο του σχολίου που συνοδεύεται από φωτογραφία του κ. Πάιατ είναι το ακόλουθο:
«Μαθαίνω ότι ο αμερικανός πρεσβευτής Τζέφρι Πάιατ που συναντιέται συχνά-πυκνά με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, όπως συνέβη και προχθές στους Δελφούς, στις ιδιαίτερες συνομιλίες του εκθειάζει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εμφανίζοντάς τον ως πρότυπο leadership στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».
Sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση