GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μήνυμα του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με μήνυμά του αναφέρθηκε στον αγώνα... δρόμου που δίνουν οι άνθρωποι της ΠΑ...

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, με μήνυμά του αναφέρθηκε στον αγώνα... δρόμου που δίνουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ για να είναι όλα έτοιμα για το μεγάλο παιχνίδι, ενώ παράλληλα, τόνισε: "Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και πρέπει να τον περπατήσουμε ενωμένοι και πεισμωμένοι!".
Αναλυτικά όσα αναφέρει:
Μέσα σε λίγες ώρες κάποιοι αφανείς ήρωες, συνάδερφοί μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνουν ντέρμπι ειδικών συνθηκών.
Παρακαλώ τον κόσμο να βοηθήσει και αυτός στην ομαλή διεξαγωγή. Όποιος έχει τη δυνατότητα, να αγοράσει νωρίς το εισιτήριό του, ώστε να υπάρχει συνεχής και κανονική ροή στα εκδοτήρια, για να μην ταλαιπωρηθούν όσοι αναγκαστικά έρθουν από άλλες πόλεις ή ακόμη και το εξωτερικό τις τελευταίες ώρες.
Αυτές τις μέρες ειπώθηκαν πολλά, από πολλούς που δεν πρέπει να έχουν/-με πρωταγωνιστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Η ουσία είναι μια: παίζουν οι δυο καλύτερες -κατά τεκμήριο- ομάδες στο Πρωτάθλημα, σε ένα ντέρμπι σε γεμάτο γήπεδο, όπως κατά τη γνώμη μου είναι και το δίκαιο και το ηθικό. Διεκδικούμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία με αγώνα λιγότερο, από μια ομάδα σκληραγωγημένη και ανθεκτική. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και πρέπει να τον περπατήσουμε ενωμένοι και πεισμωμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση