GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εμφάνιση"- έκπληξη της Βανέσα Μέι για καλό σκοπό- ΒΙΝΤΕΟ

Η διεθνούς φήμης μουσικός Βανέσα Μέι αγαπά πολύ τα ζώα και το έχει αποδείξει συμμετέχοντας ενεργά σε φιλοζωικές καμπάνιες του εξωτερικού....

Η διεθνούς φήμης μουσικός Βανέσα Μέι αγαπά πολύ τα ζώα και το έχει αποδείξει συμμετέχοντας ενεργά σε φιλοζωικές καμπάνιες του εξωτερικού.
Η Βανέσα Μέι στέλνει στο ελληνικό κοινό μήνυμα για την φροντίδα των αδέσποτων και κρούει τον κώδωνα για την κακοποίηση των ζώων στη χώρα μας.
"Η Ελλάδα έχει ένα τεράστιο αριθμό αδέσποτων που παλεύουν να επιβιώσουν στον δρόμο. Υπάρχει επίσης μεγάλο ποσοστό κακοποίησης ζώων. Η μόνη λύση για να περιορίσουμε τον αριθμό των αδέσποτων είναι η στείρωση. Στειρώστε το κατοικίδιο σας" λέει η Βανέσα Μέι, η οποία συμμετέχει σε βίντεο της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης, και προσθέτει:
Αν θέλετε κατοικίδιο, υιοθετήστε ένα αδέσποτο...Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο".
Δείτε το βίντεο:

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Angeliki Panagiotopoulou

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση